|
Mały bar FAST FOOD |
Mały bar FAST FOOD
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam mam taki pomysł, i chciałbym abście go przeanalizowali, doradzili. Chciałbym miejscowości obok której mieszkam (50 000 mieszkańców), otworzyć mały, może średni bar szybkiej obsługi w centrum miasta w pobliżu dużej szkoły LO. teoretycznie w mieście nie ma żadnego McDonalda, KFC czy czegoś w tym stylu. Ja chciałbym sprzedawać nie zwykłe hamburgery ale hamburgery w których znajdowało by się mięso z kurczaka smażone w głębokim oleju w bułce hamburgerowej z dodatkami jak w zwykłym hamburgerze, no oczywiście do tego cola, frytki itp. taki mały-średni fast food. Co o tym myślicie czy ma to jakiś sens??
A jeszcze jedno czy ktoś się orientuje jakie były by koszty otworzenia takiego baru? kupno sprzętu, wynajem itp.
Może tego spróbujesz:
kanapka-cool-cat-vt61932.html Proszę kliknąć w ankietę. Zawsze to coś innego !:) !:) !:)
jak można wiedzieć czy to miasto jest gdzieś na Podkarpaciu?
Niestety nie to woj. Opolskie
Witam. Otóż weszłam własnie w posiadanie budki 26 m2 w świetnej lokalizacji nad morzem, z prawej strony 50 m do plazy a z lewej 50m do innych rozrywek. Teraz kwestia czynszu- wynosi 6 tysiecy. Budkę dostałam tak jakby w 'spadku' a jestem zielona w tych tematach. Jednak korci mnie zeby otworzyć jakis mały biznes fast foodowy ;) Miasto ma ponad 300 000 tys mieszkanców plus tłumy turystów. Ale pytanie- czy to bedzie opłacalne przy takim czynszu i biorąc pod uwagę, że nie bede sama tam pracować tylko zatrudnie pracowników? Potrzebny sprzet jest
Dziekuje za odpowiedzi. Aha podobne watki przejrzałam, ale nie znalazłam konkretnej odpowiedzi odnośnie kosztów.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Mały bar FAST FOOD": - Mały Fast-food a Senepid - Fast Food - bar fast food - Gastronomia/ Fast Food - osiedlowy fast food
• Strona 1 z 1
|
|