|
Mały Biznes,Pomoc,Szukam. |
Mały Biznes,Pomoc,Szukam.
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam, przede wszystkim Witam forumowiczów. Postanowiłem się zalogować bo w głowie powoli rodzi się chęc własnego, małego biznesu. Napisze że do dyspozycji posiadam pomieszczenie( duży garaż) 60 mk2 na wsi, która jest oddalona o 10 km od 80 tyś miasta, oraz kwote 10 tyś. Interesują mnie pomysły typu: mała produkcja itp. Prosił bym tu o jakąś rade w która strone warto się ruszyć. Dziękuje za każdą odpowiedz.
Najlepsze biznesy rodzą się z pasji. Pomyśl o tym.
Ponawiam temat, bo na forum nie doszukałem się tematu który by mnie zainteresował.
Pasją moją są motocykle, ale w okolicy jest już kilka warsztatów z tej branży, sklepy też są. Był pomysł o montowaniu bram ,coś w typie kowalstwa, ale w okolicy powtało kilka większych zakładów w tej branży. Myślałem o jakiejś małej produkcji i sprzedawaniu w cały kraj, przez internet itp. Dodam że do dyspozycji mam sprzęt typu spawarka,migomat,wiertarki, myślałem też o maszynie do piaskowania i szkiełkowania.
Polecam dział RTV / AGD , powystawówka , używka itp .Cena ZAWSZE przyciągnie klienta. Mieszkam 3km od miasta 150tys osób i ludzie śmigają jak głupi bo dobra cena. A konkurent jeden mieszka prawie 20km od miasta i TEŻ SĄ KLIENCI ! Sam zabrałem się bardziej za hurcik , zaopatruje sklepy i drobne firmy . Nie zależy mi na przewalaniu towaru tirami . Wolę kilkanaście palet mieć ale dobrego towaru w dobrej cenie . Jeżeli jest Pan zainteresowany canami zakupu i realiami sprzedaży zapraszam do kontaktowania się :
sklep.mirk@gmail.com gg: 5045648
Dziękuje za propozycje ale szukam pomysłu aby coś zrobić, wyprodukować i poszukać na to klijenta/tów.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Mały Biznes,Pomoc,Szukam.": - Mam mały pomysł na mały biznes Polska - Bjaloruś. - 17 lat - Mały zysk, mały wkład. - Mały wkład - mały biznes - mały zus... i kolejny mały zus - kiedy? - flex mały ,flex duzy,młot wyburzeniowy duży i mały,wiertarki
• Strona 1 z 1
|
|