|
Maly biznes?prosze o pomoc doswiadczone osoby |
Maly biznes?prosze o pomoc doswiadczone osoby
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam jestem nowy na forum nazywam sie Kamil i mam zaledwie 18lat lecz mysle juz o przyszlosci. Moim marzeniem jest miec swoja wlasna firme lecz o tym narazie moge zapomniec;] Wiec tak przez te wakacje ciezko pracowalem i mam do dyspozycji 2-4tys wiem ze to smieszne pieniadze ale ciezko je zarobi i doceniam to wiec nie chce ich zmarnowac.Szukam czegos na co jest popyt a zarazem nie jest tak bardzo ogolnie dostepne tak jak np ubrania mam wizje jakiejs sprzedazy na allegro bo jestem z tym zaznajomiony lub ewentyalnie jakies targi/rynki handel obwozny pytanie tylko czym handlowac i od kogo brac towar?wiec tak jak mowilem czekam na rade kogos kto moze mi pomoc jak zainwestowac te kilka groszy.pozdrawiam
znalazlem juz swoja dzwignie handlu chcialbym nawiazac konktat z hurtownia/sklepem z urzadzeniami RTV itp ewentualne inna hurtownia z produktami dobrze sprzedajacymi sie
w zwiazku z brakiem odpowiedzi,czy dobrym pomyslem jest wplata na fundusz inwestycyjny ? jesli tak to jaki
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Maly biznes?prosze o pomoc doswiadczone osoby": - Proszę o pomoc doświadczone osoby - jaki biznes ?prosze o pomoc - Proszę o pomoc w napisaniu biznes planu - Jak wkręcić się w biznes (allegro)/proszę o pomoc! - Pomysł na biznes dla 21-latka. Proszę o pomoc.
• Strona 1 z 1
|
|