|
Mały biznes |
Mały biznes
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam potrzebuje dobrych rad na taki temat : Mieszkam w miasteczku 38tys. mieszkańców i chciałbym coś otworzyć tylko nie wiem co . Myślę cały czas nad handlem , transportem lub cos z gastronomi ale tego ostaniego to w brut jak na tak małe miasteczko . Prosze o dobre rady . A i jeszcze jedno nie dysponuje kolosalnie dużymi środkami jakieś 30 tys.
Zatem, może sklep komputerowy? Tak się składa że moja firma poszukuje partnerów handlowych do sprzedaży sprzętu IT (komputery, drukarki etc.) - więc może w tym kierunku?
Witam,
Jaka gastronomia u Ciebie wystepuje i w jakiej ilośći? Być może ja mogę podsunąć Tobie coś funkcjonalnego, mam potzrebny sprzęt i doświadczenie.
Jeśli chodzi o komputery i te sprawy to myśłałem o tym tylko że jest u nas tego troche i szczeże powiedziawszy nie schodzi to tak kosmicznie dobrze. A co do gastronomi to są u mnie takie pizzerie jak : Bambola , Jokier, Da grasso . A jeśli chodzi o restauracjie ( grill bar ) : Tesali , Zeus . Egipt,Pierogarnie , Naleśnikarnie i takie pojedyńcze budki.
Witam zamierzam uderzyć w drobne roboty ziemne z sprzętem do kopania .
Prosze o rady w tej sprawie bo przyznam się nie jestem zbyt obcykany w tej branży
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Mały biznes": - Mam mały pomysł na mały biznes Polska - Bjaloruś. - Mały wkład - mały biznes - MAŁY BIZNES - Mały biznes. - Mały biznes
• Strona 1 z 1
|
|