|
MALY BIZNES W ANGLII - strona 3 |
MALY BIZNES W ANGLII
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
No właśnie, to że potrafię poprawnie pisać, bez użycia słownika świadczy o tym, że myślę, w przeciwieństwie do Ciebie analfabeto.. I gratuluje wypasionej kolacji w postaci bułki.. Na masło i wędlinkę już nie starczyło co? No ale niestety.. Z takim językiem polskim to już do końca życia jesteś skazany na suche bułki..W dzisiejszych czasach analfabetów nie zatrudniają..
Trzeba było powiedzieć od razu że masz dwanaście lat to bym dostosował poziom do twojej percepcji odbioru. Myśleniem prostackim bez fantazji mi nie zaimponujesz ,dorośnij szczylu i napisz coś za parę lat .Ze swojej strony ja nie będę się już zniżał bo mi kręgosłup moralny strzeli,na tym ,pa dzieciaku i ucz się czytać ze zrozumieniem i rozpoznawać metafory i takie tam
Masz rację to była prawdziwa metafora, godna tak doświadczonej, dorosłej osoby:)) A 12 latek cie bije na łeb, tym bardziej świadczy o tobie...Wstyd.. Żeby cie 12 latek musiał uczyć ortografii i używania metafor...
To prawdopodobnie jakiś chorobowy objaw,będący następstwem ojcowskich wizyt na wywiadówkach,pewnie do dziś masz traumatyczne lęki przed siadaniem i nieświadomie tulisz dupę w kąt gdy tylko ktoś zapuka do drzwi. stąd ta schiza na punkcie ortografii,myślę ,że ojciec powinien dołożyć trochę więcej pasów za styl,bo jest naprawdę żałosny.Pozwoliłem przejrzeć sobie twoje posty.wnioski przemilczę,nie w ilości lecz w jakości tkwi sedno.
Nie wnosisz nic ciekawego ,bo jestes zakompleksionym nudziarzem,nie chce mi się już z tobą gadać
Po przeczytaniu twoich wymiocin, musiałem zkożystać z toalety..
I to słuszna decyzja,a teraz stan obiema nogami w muszli naciśnij na spust wody i zamknij za sobą klapę od sedesu.
Tym samym uważam polemikę ,za spłukaną Płyń po morzach i oceanach
Przeczytaj również posty podobne do tematu "MALY BIZNES W ANGLII - strona 3": - MALY BIZNES - sposób na maly biznes - Czyszczenie, maly biznes - Dwa pomysly na maly biznes - wlasny maly biznes ( gastronomia)
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
|
|