|
Mały Pub |
Mały Pub
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam Mam Taki Pomysł Żeby Otworzyć Pub: Piwo, Duży TV do Oglądania Meczy, Jakis Automat do gier moze rzutki. Oczywiscie Trzeba Miec Koncesje Na Sprzedaż Piwa itp. Można Dostac Dotacje Na Otworzenie Takie pabu i co mozna za te kase kupic do lokalu. I Jakie Sa koszty Na Początek.
Koszty musisz policzyć sam. Wynajem nieruchomości, koszty pracowników itd Masz jeszcze na głowie sanepid. Na twoim miejscu odpuścił bym sobie gastronomię jeżeli nie masz w tym doświadczenia, Ja nie mam wiec nie zamierzam wchodzić w tego typu branże. Pozdrawiam życze sukcesów.
raczej sam alkohol bym sprzedawal piwko itp. a pub raczej nie byl by w budynku tylko takim domku a pracownikow imne potrzeba bo ja bym pracowal i ojciec wiec sporo by odeszlo
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Mały Pub": - Mam mały pomysł na mały biznes Polska - Bjaloruś. - 17 lat - Mały zysk, mały wkład. - Mały wkład - mały biznes - mały zus... i kolejny mały zus - kiedy? - flex mały ,flex duzy,młot wyburzeniowy duży i mały,wiertarki
• Strona 1 z 1
|
|