|
Mały wkład-młoda osoba |
Mały wkład-młoda osoba
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam serdecznie jestem młodą osobą jeszcze nie pełnoletnią-ale już niedługo.Mieszkam na wsi ok 1000 tys mieszkańców,najbliższe miasto to ok 12km mieszka w nim 25 tys mieszkańców.Jest jeszcze jedno miasto 30 km oddalone od mojego miejsca zamieszkania jest ono dużo większe.Co można zrobić mój wkład może wynosić max 5000zł.Proszę o pomoc-jeśli masz pomysł napisz POZDRAWIAM
poczytaj trochę o GPW, jest wiele ciekawej i fachowej literatury, poćwicz na kontach demo ale nie krócej niż rok i wtedy będziesz przynajmniej wiedział czy to może być sposobem dla ciebie na dalszy zarobek (a przez ten co najmniej rok odłożysz jeszcze parę zł).
Tylko nie licz ze mając 5 tyś będziesz miał co miesiąc 2-3 tyś na rękę. to było by raczej formą dorobienia,a kasę którą byś zarobił dalej byś reinwestwował w giełdę i w przyszłości kto wie. Podobny lech trochę trudniejszy jest rynek forex (giełda walutowa) tu czy waluta spada czy rośnie masz szansę zarobku ze względu na to ze na jednej parze jedna waluta tanieje ale druga drożeje i wtedy zawsze ktoś zarabia a po której stronie będziesz ty to już inna sprawa. pozdrawiam Fenix p.s. sam od pół roku testuję GPW i rynek forex i to pierwsze lepiej mi idzie ale to i tak za krótki okres dla mnie
Witam,
Mam pomysł oraz doświadczenie na firmę świadczącą usługi internetowe, komputerowe oraz telekomunikacyjne. A z biegiem czasu na poszeżenie działalnosci o usługi transportowe. Czyli firma wielousługowa. Tego jeszcze nie ma na tynku. reklama w reklamie. Mam możliweosć rozreklamowania rónierz za granicą: Węgry, Czechy, Słowacja oraz Szwajcaria. Jeśli jest pan zainteresowany proszę o kontakt. szmitkowskip@go3.pl
Hmm a jak tam u was jest z internetem? Tylko nie wiem czy juz tam ktos zaklada internet radiowy
Niestety jest już u nas internet radiowy sam z takiego korzystam
Hmm to spora wieś jak ma 1000 mieszkańców.
To może warto się zastanowić nad jakimś sklepem? Raczej nie spożywczym...
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Mały wkład-młoda osoba": - Młoda osoba szuka pracy. - Kredyt gotówkowy, młoda osoba,uczeń - Młoda osoba z DG poszukuje wspolnika do wspolnego projektu - 17 lat - Mały zysk, mały wkład. - Mały wkład - mały biznes
• Strona 1 z 1
|
|