|
Mam 100 tys zł i nie mam pojęcia w co zainwestowac |
Mam 100 tys zł i nie mam pojęcia w co zainwestowac
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich i jednoczesnie prosze o pomoc - może jakiś pomysł na interes. Mam do dyspozycji ponad 100 tys zł i chciałem zapytać wszystkich tu obecnych w co najlepiej zainwestować te pieniążki. Jaka branża bedzie odpowiednia. Z góry dziekuję za pomoc!!!!! :grin:
najlepsza branza to ta naktorej sie najlepiej znasz <tak>
100zł to dobra kwota na gpw, albo powdziel się z jakimś maklerem/znawcą giełdy lub sam zacznij się tym interesować. Jak szybko chcesz uzyskac zwrot inwestycji, a kiedy chcesz mieć z tego zysk no i oczywiście czy to ma byc jednorazowa inwestycja czy długofalowa?
Zaopiekujemy sie waszą przyszłoscią
Ja na Twoim miejscu bym kupił mieszkanie pod wynajem, po wcześniejszym zaciągnięcu kredytu tzw dobry dług. Weźmiesz jeszcze z 150 tyś zł kredytu, resztę wyłożysz ze swoich pieniędzy i od razu pod wynajem. Zależy od wielkości mieszkania ale średnio myśle że ok 1800zł powinieneś dostać, spłacasz kredyt 1500 zł i do Twojej kieszeni wpada 300 zł. Wiem że to są może śmieszne pieniądze ale lepsze to niż nic.
bullshit!!! a jak sie ktos dorobil na pudelkach to co? znaczy,ze najlepiej sie znal na pudelkach? a jak sie zna najlepiej na telefonach to znaczy,ze ma wejsc w telefony chociaz rynek jest przepelniony? bullshit! "najwieksza ignorancja jest niewiedza" bracie jesli zauwazysz ze na czyms zarobisz to wtedy zaczynasz sie tym interesowac,poznajesz itp,z odpowiednim kapitalem (jak np kolega ktory ma ponad 100tys) moze to ruszyc z dobrym budzetem (co jest naprawde wazne) jak NP! Roman Abramowicz,czy on sie znal na pilce jak Jose Mourinho albo czy nawet jak Ja? lubil ogladac a ,ze dal pieniadze to klub gra Za 100tys zl mozesz zrobic 100tys inwestycji,pomysl nad czym,sam nie wiem co bym zrobil,ale chyba nieruchomosci
Jak zarabiać miliony ? Zrób z narodu polskiego samych bogaczy kolego :) widocznie jesteś bardzo bogaty. Pozdrawiam
Uuu, ale mu doradziłeś... mam nadzieje że koleś nie zainwestował w tamtym czasie rok przed gigantycznymi spadkami
załóż gazete ogłoszeniową chetnie w tym pomoge
Ja nie mogę ci doradzać co masz zrobić ale wiem co bym zrobił gdybym miał 50tys jestem ze słupska i niema tu studia nagraniowego godzina w warszawskim studiu kosztuje 220zl u mnie by to kosztowało 150 tylko jest problem bo proffesionalny sprzęt kosztuje okoł 40tys sredniej jakosci wiem ze jest to złoty interes iz jest dużo amatorów raperów metalowców takze w miescie gdzie jest zaledwie nie całe 100tys mieszkanców to by przeszło. a dopóki nie masz pomysłu to wpłac na konto na procent zanim bedziesz miał pomysł to zawsze bank ci troche zarobi chodzcby te 500zł zawsze cos za damski h,,,, zaprzeproszeniem a jak chcesz to mozemy otworzyć studio ja bede dlaciebie pracował
ale mam też zajefajny pomysł tylko u siebie w miescie tego nie moge zrobić bo już istnieje koszt tego to około 15tys złotych odezwij sie do mnie na gg to pogadamy niechcem pisac bo pomysł jest naprawde oryginalny i minimalne zarobki wynoszą 450zł dziennie mam cmykałke do interesów tylko biedny zuczek jestem
huuuurrrrrrraaaaaa
podaje numer gg25011199
ha dobry żart..
amperato czyli do końca życia będziesz już biednym żuczkiem skoro nie umiesz swojej doskonałej smykałki przenieść na swoje życie :)
Pozdrawiam :)
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|