Witam chciałbym zarabiać przez internet ale za bardzo nie wiem jak to robić
może mi ktoś pomóc?
pozdrawiam
|
Mam 15 lat i chce zarabiać przez internet co robić |
|
Strona główna forum
‹ Praca
‹ Praca
‹ Praca przez internet
Autor
Wiadomość
Witam chciałbym zarabiać przez internet ale za bardzo nie wiem jak to robić
może mi ktoś pomóc? pozdrawiam
Najpierw nauczyć musisz się czytać posty!
to i kilka innych for jest pełne postów twojego typu, niestety nie ma złotego środka, albo musisz mieć jakiś kapitał na serwer domenę i reklamę + dobry pomysł i reklamy, albo jakiś program partnerski dobrze reklamować, albo być dobrym w czymś w czym inni nie są i sprzedawać swoje usługi np na programowaniu stron w tzw. web 2.0 czyli ajaxie to tyle, a jak znajdziesz inny dobry sposób zarabiania to rad był bym jak byś mi go podesłał :)
Zarządzający Systemem Web zatrudni osoby w pełnym lub niepełnym wymiarze czasu, do pracy w domu (komputerowy marketing internetowy). Jeśli posiadasz komputer i doświadczenie w środowisku internetowym, pomożemy Tobie zarobić!
W celu uzyskania pełnych szczegółów prosze o przysłanie pustej wiadomości e-mail na adres biznes86@gmail.com
Zajmnij się hackingiem :) Jeżeli będziesz w tym dobry, zarobki rzędu kilkuset tysięcy dolarów miesięcznie, są realne do osiągnięcia.
Pozdrawiam i życzę powodzenia :D
to tak, zacznijmy od tego żeby być hakerem trzeba się dobrze znać na sieci i programowaniu... to ktoś misi mieć duży zakres wiedzy na ten temat, na żadnym forum wam tego nie opiszą ponieważ jest to współudział w przestępstwie, więc trzeba dużo książek poczytać albo poszukać w internecie, tylko przy takim czymś trzeba mieć mnóstwo cierpliwości
w książkach i w internecie nie będziecie mieli jak np włamać się na serwer...
po pierwsze wystrzegajcie się wszelkich piramid oraz wpłacania z góry pieniedzy na czyjeś konto, nawet tych najmniejszych kwot np. 20 zł ( to zwykłe oszustwo)
po drugie gdy są obiecane jakieś krocie - kilka tys. euro w tydzień to zwykła bajka!!
co do forum to chyba było coś takiego, astalawista.com czy jakoś tak, kolega mi mówił jakieś forum/ stronę/ czat czy coś co sie wszyscy tzw. hakerzy zbierają
Po prostu zarabiaj i koniec tematu. :)
|
|