|
Mam 2 lokale po 33m2 w dużym mieście |
Mam 2 lokale po 33m2 w dużym mieście
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam, mam 2 lokale po 33m2 w dużym mieście (Wrocław). Co można otworzyć na takiej przestrzeni jeśli dookoła lokali już wszystko jest. Okolice przeszedłem wielokrotnie i nie wiem czy jest sens dublować innych i czy potem biznes na siebie zarobi. A może ktoś ma pomysł i szuka wspólnika?
jak nie masz pomysłu i masz dobrą lokalizacje to ja próbował bym wynająć te lokale. Zawsze stałą gotówka. A jak coś Ci ciekawego wpadnie to zawsze możesz dać wymówienie, wszystko zależało by jaką umowę podpiszesz.
Wynajem chciałbym zostawić jako ostateczność. Zresztą lokali na rynku jest mnóstwo. Jeden lokal 5min piechotą od dworca głównego PKP, a drugi jakiś kilometr w linii prostej od Rynku.
moze jakaś gastronomia ? może kebab ? albo coś takiego, lokal nie jest aż taki mały ale nie jest ąz taki duży żeby otworzyć jakąś knajpę. Przy tym możesz dać tam takie rzeczy jak frytki i takie tam, możesz dostawić automaty z których też będziesz miał jakich dochód. Musisz szukać branży o której coś wiesz bo inaczej jesteś przeważnie skazany na porażkę szczególnie jak w dużych miastach jest już prawie wszystko. Albo może pomysł o czymś nowym, ostatnio cztałem że w USA bardzo popularne są wyporzyczalnie zabawek, m.i edukacyjne przewaznie drogie, rodzicow nie stac na taka zabawkę i wyporzycza dzieciakowi na 1 miesąc. A jak im się spodoba to u ciebie mogąje kupić. Do tego dożo ubrań a raczej przebrań, dmuchane duże zabawki, zjeżdzalnie itd.
może coś w tę stronę, biznes "dzieciarski" jest przeważnie dobrym, dzieci często mają duży wpłym na rodziców jeslichodzi o zabawki ;]
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Mam 2 lokale po 33m2 w dużym mieście": - Mam 2 lokale po 33m2 we Wrocławiu - Mam 2 lokale we Wrocławiu po 33m2 każdy. - Otwieram lokal, w duzym miescie, na duzym osiedlu - Okazja? Lokale do wynajęcia w miescie 60tys... - Pub w dużym Mieście
• Strona 1 z 1
|
|