...i chciałbym to w coś zainwestować aby szybko zyskać. Czy macie jakieś pomysły?
Pozdrawiam
Marcin
|
Mam 2tys i... |
Mam 2tys i...
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
...i chciałbym to w coś zainwestować aby szybko zyskać. Czy macie jakieś pomysły?
Pozdrawiam Marcin
Postaw u buka.
przeciez napisał ze chce zyskać a nie stracić gdyby kazdy kto postawi u buka zyskiwał to buk by zbuk-rutował postaw w lotka
Nie ma takiej opcji by szybko i bez ryzyka zyskać. Szybko można zyskać tylko ryzykując szybką stratę . Za 2 tyś można kupić akcji na giełdzie ale tu jest ryzyko. Względnie bezpiecznym jest tez kupienie akcji dobrej firmy która właśnie debiutuje na parkiecie ale nie wiem czy teraz jakaś debiutuje. Ogólnie masz nierealny pomysł.
ok, dzięki wszystkim za porady.
A jeśli chciałbym poczekać powiedzmy pół roku na zyski to da się coś zrobić? Pozdrawiam
z 2 tysiacami to ... na początek proponuję ,,zrobic poł litra "i pogadac o interesach pół litra mozna zrobic ( tak twierdzi Halama - oklasky ) przez tak zwaną ,,analogię " bo na poł roku to nawet w nieruchomosci nie mozna zainwestowac
ok, dzięki ;))
Ale jak do tej kwoty dozbierasz jeszcze ze 1-2 tyś to coś możesz zacząć kombinować,
mozesz zainwestowac w fundusze, gielde, itp.
Na 6 mieś ?? Chyba musiałby trafić na hossę albo mieć fuksa/umiejętności. Inaczej albo by całość stracił albo opłaty pożarłyby mu zysk. Gdyby dobrze grał na giełdzie miałby dużo więcej kasy.
Opltaty wcale nie sa takie duze zalezy gdzie i jak. A fundusze sa bezplatne nie mowie o wielkich zyskach ale na funduszach i konach oszczednosciowych mozna spokojnie trzymac pieniadze bez obaw o straty, oczywiscie tez zalezy jaki fundusz sie wybiera.
za inwestuj w IT
Mam już 4tys. Co mogę z tym zrobić?:) W jaki sposób zainwestować w IT?
za kładam , ze wiesz jak na tym za robic to moze się z nami po dzielisz dobre po rady
z 4 tysiacami ciezko zainwestowac w IT nie bedac informatykiem. Mozesz skopiowac jakis zagraniczny serwis i przeksztalcic go na polskie realia.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Mam 2tys i...": - Sprzedam przeterminowaną smołę około 2tyś/ton
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|