Witam, mam obecnie 35 000 000zł i mam pytanie w co według Was opłaca się zainwestować?? Czy opłacalne jest wybudowanie na przykład biurowca w Warszawie na 2000 biur lub coś w tym stylu? Z góry dziekuje za odpowiedź
Michał
|
Mam 35 000 000 zł. W jaką nieruchomość mam zainwestować... |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Witam, mam obecnie 35 000 000zł i mam pytanie w co według Was opłaca się zainwestować?? Czy opłacalne jest wybudowanie na przykład biurowca w Warszawie na 2000 biur lub coś w tym stylu? Z góry dziekuje za odpowiedź
Michał
Też chciałbym mieć taki problem jak Pan! :) Nic Panu nie poradzę niestety. Pozdrawiam pana Milionera! :)
na pewnym forum gość napisał że trafił 6 w DL i pierwsze 10 sób które napiszą kwa kwa dostaną 1000 zł,oczywiście gość nic nie wygrał,ale zyskał popularność i dobrze się zabawił
tragedia ... mam kontuzje reki i pisze tylko prawaeka ... ale piszac tragedia mam na mysli tego pana co to ma 35 000 000 zł.
kolego, jak zdobyles takie pieniadze to znaczy ze masz leb na karku, bo jakos nie pamietam zeby ktos w totka wygral taka suma. najlepiej to wloz to na konto i zyj sobie z odsetek, albo pozycz mi lub nawet przekaz chociaz jeden milion zl a zrobisz dobry uczynek.
http://www.6ka.pl/opinie.php
jak w wieku 14 lat udało ci się zdobyć taką fortunę? ta aukcja na allegro...jestem z Krakowa i coś mi świta że Świątniki Górne są blisko Rzeszotar
To bardzo proste! Majac taka sume masz bardzo duze pole do popisu! Ja proponuje ci zainwestowac w nowy mozg. Powinno starczyc. :razz: :mrgreen: :grin: :lol:
Witam
heheheh :) Nie ma jak infobrokerka, też to lubię ... :mrgreen: A do MichalaWneka - jak widzisz, sieć tylko pozornie jest anonimowa :) Pozdrawiam
Witam,
a ja dodam hipotetycznie, gdyby byla taka kasa, to nie budowalbym biurowca, jest tego za duzo, a juz na pewno nie w Warszawie. Ale chyba wszedlbym w interes z developerem na budowe domkow jednorodzinnych lub poprostu osiedla mieszkaniowego. Jesli nie na sprzedaz to przynajmniej na wynajem :) Pozdrawiam Jerry
Wyjątkowo wzruszające. :wink: Proponowalbym za te pieniądze nabyć kilka rowerów i stworzyć podwórkowy zespół smialkow śmigających na jednym kole. Zysk? Oczywiscie z organizacji pokazów :mrgreen:
Ja bym proponwował najlepiej kupić ziemię np. na grotach (Warszawa) wybudowac domy i sprzedac i zysk jest pewny. Mozna by tez zainwestowac w jakis biurowiec lub wybudowac swoj sklep duzy. Ale trzeba zobaczyc czego jest mało ;)
coz....
14 lat....35mln na koncie.... a co bedzie jak osiagnie wiek 50 lat...... brr.....lepszy od gates'a hehe tak trzymaj chlopcze.. ;) ale ma poczucie humoru chlopaczyna nono pzdr
|
|