|
Mam 40 tyś na rozkręcenie biznesu.Co wybrać? |
Mam 40 tyś na rozkręcenie biznesu.Co wybrać?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam serdecznie.Jestem z Lublina. W najbliższym czasie będę miał 40 tyś na rokzręcenie biznesu i nie wiem dokładnie na co się zdecydować.Mam parę pomysłów ale narazie nie chciałbym ich ujawniać tylko zapytać się Was na co byście je przeznaczyli. Biznes na początku będę musiał ulokować w przydomowym pomieszczeniu ponieważ jestem studentem i nie mogę narazie nikogo zatrudnić bo takie mam wymagania z projektu. Tak więc czekam na Wasze opinie.
Witaj,
Moja rada jest taka, żebyś przeczytał to co napisałeś. Prosisz o rady, żeby ci dać na tacy pomysł na biznes. Natomiast sam nie chcesz powiedzieć co ci po głowie chodzi. Myślisz, że inni będą się chwalili super opcją biznesu bez obawy o kradzieżpomysłu jak ty sam nic z siebie nie dasz? Powiedz o co ci po głowie za biznes chodzi, jakie masz predyspozycje a postaram się pomóć.
Jedno co myślę to laser grawerujący itd a drugi to produkcja,wycinanie opakowań i tego typu sprawy. Tak to wygląda,ale ciekawy jestem co Wy o tym myślicie bo nie chciałem sprowadzac rozmowy tylko na te dwa pomysły.pozdrawiam
powiedz jeszcze jakie to miasto przewidywane na rozpoczęcie tej działalności?
Prazio odpowiedz na twoje pytanie jest chyba w 1 poście :)
Fryzjer damski + kosmetyka.
Witam,
kompozyty mineralne - możliwości produkcji prawie nieograniczone, dobry pomysł na wyrób a zysk nawet 500% gwarantowany !
Janusz, możesz rozwinąć ten wątek? Na czym polega inwestycja, ile pieniędzy potrzebuję itd.
Jaki jest zbyt na to, kto jest odbiorcą?
Wyroby tego typu w zależności od użytego surowca, przeznaczenia lub producenta znane są na rynku pod nazwą sztuczny marmur, duromarmur, kompozyt mineralny, beton polimerowy, konglomerat, duroplast, polimerobeton, „solid surface”, itp.
Co się z tego robi nożna znależć w Google. Np.: Parapety - koszt wytworzenia m2 do 100 zł cena rynkowa od 200 zł, Blaty koszyt do 100 zł cena m2 od 300 zł Blaty z umywalką, lub zlewem koszt do 100 zł cena od 500 zł. Wkład finansowy na uruchomienie działalności w podstawowym zakresie np.: parapety, blaty, płyty, wynosi około 5 tyś PLN. Kto kupuje lub sprzedaje też znajdziesz w Google.
O takim duroplascie nawet bym nie pomyślał.Ciekawy pomysł. Szkoda,że mam taki napięty harmonogram i dop jutro wieczorkiem bede mógł siąść do tego i popatrzeć na internecie. Tylko zastanawiam sie jak ze zbytem oraz z zakupem materiałów.
ps. dofinansowanie mam na 40 tys i chciałbym maksymalnie wydac całą kasę. Skoro moge dostać 40 tyś to trzeba wydać 40 tyś a nie 10 :-) ale zawsze można coś wielobranżowe jak na to wydałbym około 5 tys
W Lublinie działa taka firma Polmar. Tego typu wyroby nazywają KONGLOMERAT MARMUROWY.
Ok dziękuje za informacje.Popatrzę co ta firma oferuje. A co myślicie o pomysłach które ja mam?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Mam 40 tyś na rozkręcenie biznesu.Co wybrać?": - ok 100tys PLN na rozkrecenie biznesu, ale w co? - POŻYCZĘ 100 000 ZŁ NA ROZKRĘCENIE BIZNESU - Kredyt na rozkręcenie biznesu - Pożycze do 55 tys zł na rozkręcenie biznesu lub wydatki. - posiadam gotówkę na rozkręcenie biznesu tylko brak mi pomysł
• Strona 1 z 1
|
|