Witam. W treści ogłoszenia zawarłem to co najważniejsze resztę możemy dograć prywatnie. Obecnie jestem we Francji i tutaj pracuję. Zależy mi na znalezieniu dobrego pomysłu, rozwinięcie go i czerpania z niego zysku oraz uczciwego wspólnika, z którym taki sukces można osiągnąć i go bezpiecznie prowadzić. Czas w jaki to osiągniemy nie musisz się ograniczać do 2 miesięcy jakby wszyscy tego chcieli hehe. Lepiej róbmy to długo a dobrze a zysk na pewno się pojawi :). Jako, że jestem we Francji miałem już pomysły typu transport ludzi Francja-Polska (konkurencja jednak duża a Francja to nie Anglia), polski sklep spożywczy we Francji (był w Lyonie taki gdzie mieszkam ale padł więc raczej nie ma sensu go ponownie wskrzeszać), transport francuskich win do Polski (w takim wypadku wspólnik jest potrzebny w Pl na pewno i długa droga do odniesienia sukcesu bo konkurencja duża w Pl a wino mało popularne i pełno pozwoleń do załatwiania) sprowadzanie aut z Francji (najlepszy pomysł według mnie tylko wspólnik musiałby być kumaty w sprawach mechaniki) No i jeszcze kilka innych pomysłów mniejszych lub większych, ale jak na razie wszystko na poziomie przemyśleń i rozważań. Tymi przykładami chcę pokazać, że również cały czas myślę i kombinuję jakby się rozwinąć a nie czekam tylko na gotowe :)
Możemy jeszcze pomyśleć nad dotacją ponieważ dużo programów teraz rusza na otwarcie nowych biznesów i każde dodatkowe 40tyś to jeszcze większe szanse na rozwój naszej firmy :)
Jestem ze Śląska jakby kogoś to interesowało, a miasta takie jak Gliwice, Zabrze, Chorzów, Ruda Śląska to miejsca gdzie jest szansa rozwoju. Może masz lokal lub ziemię w tych rejonach i można by coś otworzyć :)
Porozmawiać zawsze można więc zapraszam :) Pozdrawiam