|
Mam do sprzedania dwa pomysły na swietne biznesy |
Mam do sprzedania dwa pomysły na swietne biznesy
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Inwestycje
‹ Szukam inwestora
Autor
Wiadomość
wiem wygląda to nie ciekawie koleś chce sprzedać pomysł na jakieś tam biznesy wow wielka sprawa co nie ... sam by tak pomyślał na miejscu jakiegoś kolesia albo firmy z kasą która szukała by pomysłu na inwestycję swoich pieniędzy ale pamiętajcie ze dobry pomysł to podstawa sukcesu a te które ja mam są genialne mnie nie stać na ich realizację nie mam na to kapitału ale za drobną opłatą (3000 tys zł za jeden i 5 % rocznego zysku ) odsprzedam je wam. Nie ma tu żadnej ściemy nie mam zamiaru być anonimowy zainteresowanych zapraszam na priv. Oczywiście nie napisze tu o jakie pomysły chodzi ale są niepowtarzalne i genialne w swojej prostocie nie ma na to konkurencji a perspektywy rozwoju zwłaszcza jednego z nich są absolutnie na skalę światową.
rozumiem, że jak ktoś na twoim ;
pomyśle genialnym straci to dopłacasz do "interesu"?? taki tekst jak poniżej to może napisać tylko "kolo" co się na wagary urwał
nie zmuszam cie do niczego nawet do pisania w moim temacie wybacz ale nie chodziło mi o zainteresowanie trolli a ty trolujesz w prawie kazdym temacie to że użyłem słowa koleś nie znaczy że moje pomysły nie są genialne zresztą Ciebie i tak to nie obchodzi dlatego dziękuję już Ci za uwagę.
nie rozumiesz słowa FORUM,
a zakładanie takich tematów i takie słownictwo to nic innego jak TROLLOWANIE
nie założyłem tego tematu żeby się z kimś przekomarzać tylko sprzedać genialne pomysły na świetne interesy , tak jak napisałem zainteresowanych zapraszam na priv a użytkownikom którzy mają tu zamiar mnie cytować "etc etc koleś" dziękuję bo po co spamować
nowy piotrgeniusz????????????????? "genialne" pomysły można sprzedać tylko po to by ktoś się przekonał że są do ......
a Ty dalej cytujesz proszę wybierz sobie inny temat na swoje popisy intelektualne
lubię się czasem pobawić, a że temat śmieszny to mi się spodobało
jeżeli w Twoim pojęciu to co robisz jest zabawą to ok rozumiem ( od takich ludzi się trzymam z daleka) ale rzeczywiście dzięki Tobie temat robi się zabawny a miał być tylko zachętą dla poważnych ludzi a nie dziecinnych trolli... jeszcze raz Ci dziękuję i już nie spamuj
pisałeś że dla "kolesi" więc tego się trzymaj i nie zmieniaj zdania że dla poważnych ludzi, jesteś początkujący, i na początku taka "wtopa" zastanów się "koleś" do kogo piszesz i o czym......śmieszny geniuszu
mam nadzieję że już Ci ulżyło i się dowartościowałeś ale już naprawdę Ci dziękuję koleś:) pozdrawiam
napisz na priv o co chodzi z tym biznesem
pozdr.
"koleś" to będzie ten co "genialny" pomysł kupi, mnie do swojego towarzystwa nie mieszaj
spokojnie nie potrzebuje takiego towarzystwa szerokim łukiem omijać takich jak Ty pobaw się gdzie indziej Pa
dziecinko, "kolesi" szukaj w kapturkach na podwórku
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Mam do sprzedania dwa pomysły na swietne biznesy": - sprzedam pomysły /rozpoczete biznesy - Mam do sprzedania 3 orginalne pomysły na biznes - swietne miejsce na interes,ale jaki? - SWIETNE UBRANKA DLA DZIECI 0-8LAT - Sprzedam firme, swietne aktywa
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|