|
Mam lokal ale nie mam za dużo kasy. |
Mam lokal ale nie mam za dużo kasy.
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Mam problem posiadam lokal 25m w centrum miasta 15.tyś. mieszkańców i chciałbym cos otworzyc najlepiej na zasadzie franczyzy bo nie mam duzo kasy najlepiej by mi pasowała odzieżówka outlet lub rtv misteczko mieści się 40km od Gdańska .Macie może jakieś inne pomysły?
Moze sklep z uzywana odzieza miasto jest male zapewne biedne ludzie nie maja pieniedzy na nowe ubrania. Masz juz lokal tylko dowiedziec sie skad sprowadzic towar(na poczatek z 5000 zl wystarczy) Mysle ze to by byl dobry interes!!!!
Właśnie tez myslełem o odzieży uzywanej tylko w moim mieści jest ich sporo żeby otworzyc lumpex to musze wejśc z czymś oryginalnym zeby zachęcic klienta jeden koleś otworzył taki lumpex gdzie ma sporo oryginalnej odziezy i ludzie się pchają do tego sklepu jak pszczoły do ula non stop kolejki jak za czasu PRL-U Też bym chciał otworzyc taki lumpex tylko nie moge znaleźc taniej dobrej hurtowni.
ja bym otworzył to czego nie ma w twoim miasteczku. dobre przebitki są na srebrze i biżuterii sztucznej, a może kebab. w tak małym lokalu ciężko z rtv się zmieścić a jak nie będziesz mieć wyboru to ludzie nie przyjdą, co do odziezy to pewnie nie warto skoro pełno sklepó do okoła z nową i używaną odziezą . Moja żona ma lokal 30 m2 w miasteczku 8 tyś i zaczyna wchodzić w srebro. odzieżowych u nas jeden na drugim, podobno niektórzy słabo na tym wychodzą, zwłąszca ci cop mają małe lokale. ja osobiście otworzył bym kebeb - nieduży nakład pieniężny a popyt na to jest.
ja zaczynam tez sie w to bawic i prognozy sa obiecujace Abartech jezeli interesuje Cie oferta srebra daj znac pozdr
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Mam lokal ale nie mam za dużo kasy.": - mam duzo kasy i nie wiem w co zainwestować - szybko legalnie dużo kasy - mam dużo pomysłów a brak kasy - duzo kasy, własna działka co robić? - Potrzebuje pomysłu na biznes, mam troche kasy, lokal, chęci
• Strona 1 z 1
|
|