Witam mam problem Posiadam Lokal we wroclawiu ale niewiem co w nim otwozyc
osedle jest dosc duze ludzi tez nawet sporo
lokal mam w takim miejscu pomiedzy 2 szkołami (licełum gimnazium podstawuwka przeczkole) ''5 sklepy sporzywcze sklep zologiczno-wetkarski lecznica 2miesne metalowy malarski Monopolowy hurtownie Papierosuw samochodowy budowlany 2 hydrałliczne ksiegarnia 3 wazywne 2 kwiaciarnie prywatna poczta naprawa samochodowa 2 apteki 4 fryzjeryte 2 kosmetyczne sklepy juz sa na moim osiedlu 200 metruw od mojego lokalu powstaja nowe budynki 4 pietrowe na całą moja ulice w długosci puł kilometra na moim osiedłu jest tagrze duzy staw :d
miałem jeden pomys na otwozenie baru restauraci ale nie moglem otwozyc bo lokal nie spelnia wymogu (wysokosci na klimatyzacje drugiego wejscia i Wc na klientuw)
lokam ma wymiary 30 metruw :D pluz do tego podwurko 2-3 razy wieksze nisz lokal i wybudowana duza wiata zadaszona przy lokalu sa ruwniesz dwa malutenie parki z gurka dla dzieci i małą przestrzenia do pogawetek no i 100 metruw mam liceum wiec alkocholowy odpada niechcieli mi dac licenci na alkochol i szlugi kiedys był tam skup złomu ale za brudny interes i zamalo przynosil :d moze wy bedziecie mieli jakis pomys ktory bym mugł zrealizowac był bym wdzieczny bo mysle i mysle specjalnie wyjechalem do londynu ze znajomym zeby zarobic na otwarce jakiegos interesu w ty lokalu moze cos akurat bedzie dobre
SORY ZA BLEDY ALE WYPIŁEM TROSKE pROCENT I NIECHCIALO MI SIE POPRAWIAC :D
jestem dyslektykiem dyzortografem i dyzgrafem wiec nie paczcie na bledy :D :lol: