|
Mam lokal na nowym osiedlu Kraków i nie wiem co zobic:( - strona 2 |
Mam lokal na nowym osiedlu Kraków i nie wiem co zobic:(
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Chce to zrobic ale myślałam że ktoś mi podsunie fajny pomysł i sama się tym zajmę:)
Aga,
masz własny lokal, nowe osiedle i pewne jest, że wszystko na tym osiedlu już jest. Czyli Twoje osiedle to taki mały Polski ryneczek. Zarówno na tym małym ryneczku jak i na rynku w Polsce trzeba po prostu coś założyć i być lepszym. Nikt tutaj niestety nie wymyśli złotego środka i sklepu, jakiego jeszcze nie ma. Możesz np sprzedawać kamienie. Nazbieraj duże kamienie, wymyj je, polakieruj, zrób okno wystawowe i naklej ceny po 1200 zł za kamień. Nie sprzedaż nic, ale przynajmniej zyskasz reklame w mieście :D
Jak chcesz tania odziez to mozemy wejsc w spolke, mam dojscia - meble to akurat najmniej istotny problem. Pracownikow tez mam . Co do salonu, to moze chcesz sprzedac :grin: ? Najlepiej z calym lokalem, jednym i drugim, lub przynajmniej powiedz ile jest warty taki lokal na nowym osiedlu . pozdrawiam
wypożyczalnia DVD, gry, filmy, bajki
kawiarenka internetowa sklep komputerowy art. biurowe i szkolne a to wszystko w jednym lokalu o ile ma min. 40 m2
Jestem ciekawa co w końcu otworzyłaś w tym lokalu? Ja mam taki sam problem jak Ty. Mam lokal 55m w pawilonie handlowym i nie bardzo wiem co w nim zrobić. Jest tam sklep spożywczy , fryzjer i 2 bary. Osiedle 300 mieszkań, blisko do bazarku. Co zrobić w tym lokalu?
mogę wejść z Panią w spółkę. Dobrym pomysłem byłoby sprzedawanie kosmetyków firmy avon i np. herbatek ziołowych. Proszę o telefon , jak jest Pani zainteresowana 660890353
a nie fajnie byłoby sprzedawać kosmetyki AVON? Mogę sie do Pani dołączyć proszę o telefon 660890353
Sprawdź również podobne tematy:
- Lokal na nowym osiedlu - pomysly
- Biznes na nowym osiedlu - Sklep z pieczywem na nowym osiedlu - Sauna & Cafe Club na nowym osiedlu - Sklep spożywczy na powstającym nowym osiedlu - Sprzedaż działek na nowym osiedlu domków - Lokal na osiedlu!!! - Lokal handlowy w Nowym Sączu - Lokal przy dużym osiedlu Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|