|
Mam lokal na nowym osiedlu Kraków i nie wiem co zobic:( |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Mam lokal na nowym osiedlu Kraków i nie wiem co zobic:( Moze ktoś mi podpowie co mozna zrobic w takim lokalu:)Obok mam zakład fryzjerski z solarium +kosmetyka i funkcjonuje mi całkiem dobrze:)I znajduja sie sklepy spozywcze wieć ta branża odpada chociaż moja rodzina posiada sklepy spożywcze całodobowe w Krakowie:)Chciałabym otworzyć coś sowjego obok swojego salonu fryzjerskiego aby mieć oko na wszystko:)Pomózcie:)A może ktoś chce wejsc ze mna w spółke:)Myśłałam o sklepie z tania odzieza:)Gdyz posiadam meble do sklepu odzieżowego:):):)Nie wiem co zrobić:(
Ilu ludzi mieszka na tym osiedlu?
Mozemy wejsc w spolke jawna
sklep mięsny!!!!!
Polecam firmę Sobkowiak i Bartek!! najlepsze wędliny, najnizsze ceny!!!
Wędliny odpadaja niestey ponieważ tam jest juz 5 sklepów spożywczych:(Myślałam o sklepie spozywczym ale to niestety odpada:(Nie wiem co mogłabym tam zrobić:)
[ Dodano: Wto Kwi 04, 2006 5:33 pm ] Nie mam pojecia ile ludzi mieszka.To nowe osiedle w okolicach ul.Prądnickiej i budują się nowe bloki obok tych trzy letnich jest ich w sumie 15:)
Sklep monopolowy masz w poblizu? Dobry sklep spozywczy polaczony z alkoholem i dlugimi godzinami otwarcia...i odpowiednim podejsciem do biznesu i tej branzy ma duze szanse na powodzenie mimo konkurencji...
Posiadam sklepy spożywcze całodobowe i wiem jak to działa ale niestey w tym miejscu nie dam rady otworzyć sklepu mimo tego ze własnie moja rodzina sie w tym specjalizuje:(Właściciel sklepu mieszczącego sie obok spożywczego jest w radzie dzielnicy i blokuje monopolowe poniewaz on sam ma sklep i majac tam wczesniej cukiernie chciałam ją zamienić na kawiarnie z piwem itd i niestety nie zdołałam tego zrobić i dlatego musiałam zamknąc:(Na samych ciastkach sie nie zarobi:(
to może sklep kibica Legii Warszawa, a w nim koszulki, piłki, dresy??
dobra, zartuje, teraz poważnie: moje pytania to: 1. jaka jest powierzchnia lokalu handlowego? 2. jaka jest fasada sklepu? przeszkolona czy betonowa? 3. mniej więcej ile osób mieszka na osiedlu? 4. jaki "na oko" jest przsekrój społeczny na tym osiedlu. Ludzie młodzi, strasi, itp? jak sie tego dowiem, to może coś sie uda wymyśleć
:)
1.Około 50 m dwa poziomy 2.Przeszklony na I poziomie 3.Nowe osiedle(dwu letnie)i następne są w budowie 4.Przekrój wiekowy od 20-40 lat :)
Jest solarium, jest kosmetyczka to może jakieś masaże połaczone z sauną i dżakuzi ( napisałem po polsku bo nie wiem jak się to pisze :oops: )
Lub mozesz także założyć siłownię. Nie wiem na ile warunki są sprzyjaące... Pozdrawiam!
Były już masaże u mnie i będą nadal w lokalu gdzie znajduje sie fryzjer i kosmetyka i solarium:)
Nie wiem co zrobić w tym całkiem oddzielnym lokalu:(
hmmm, może wypożyczalnie DVD?
Proponuje znakomicie wyposazony sklep monopolowy.
Ciekawy wystrój, duży wybór alkoholi od tych najgorszych po te z najwyższej półki, ceny zrównoważone aby przyciągąć klientów z rożnych grup sołecznych. alkohol zawsze się sprzeda. oczywiście działność całodobwa.
Odpada mieszkańcy sie nie zgodzą:(
to może ten lokal wynająć
|
|