|
Mam ok 40 000 |
Mam ok 40 000
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Mam ok 40 000 zl i chcialbym jakos je zainwestowac ale nie mam zadnego dobrego pomyslu. Jak ktos ma jakis fajny pomysl to prosze o pomoc z gory dziekuje za kazdy pomysl
zapomnialem jeszcze dodac ze mieszkam w obrebie 120 tys miasta
Spróbuj w obiecujące i rozwijające się małe i średnie firmy, kupuj udziały spółek i potem sprzedawaj za 3- 4 raza więcej.. Ale to tylko jedna z wielu propozycji inwestowania pieniędzy
masz na mysli gielde??
Ja bym polecał fundusze, dobra kwota jak na początek :)
a co byś powiedział na sklep internetowy z gotowym towarem, o nic nie musisz się martwić. wymyślasz tylko adres swojej strony internetowej i kasujesz prowizję od sprzedaży??? oczywiście nic za darmo. Od firmy która daje takie możliwości, a której jestem przedstawicielką, trzeba wykupić licencję na korzystanie z platformy handlowej. Jednak wkład nieporównywalnie mały w porównaniu z każdym innym biznesem, a bezpiecznie, bez ryzyka, nawet czasu za dużo nie poświęcisz. Koszt licencji to mała cząstka twojego kapitału. Z resztą może zwrócić się po miesiącu :)) Więcej info?? - info@vorbis.pl
Póki co, jest to propozycja dla każdego :) Pozdrawiam Marta
zapomniałam dodać że w asortymencie sklepu jest wsztystko od art. spożywczych po motoryzację i inne...
Nie nie mam na myśli giełdy tylko małe lub średnie spółki z o.o. będziesz udziałowcem kupując np. 30% udziałów (oczywiście trzeba najpierw się zapoznać z firmą itp.) i jeżeli firma się rozkręci (analizuj i wybieraj te firmy które mają dobre perspektywy wzrostu) to np 30% udziałów które kupiłeś za np 25 000 zł możesz sprzedać za 50 000 zł jest to oczywiście ryzykowne ale jak każda inwestycją mogąca przynieść dobre zyski.
Pozdrawiam :)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Mam ok 40 000":
• Strona 1 z 1
|
|