|
MAM OKOŁO 50TYS. JAKIES PROPOZYCJE?? |
MAM OKOŁO 50TYS. JAKIES PROPOZYCJE??
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
WITAM WSZYSTKICH MAM DO ZAINWESTOWANIA JAKIES 50 TYS.
Napisz skąd jesteś.
Pozdr Grzesiek
Witam masz 50tys ile chcesz na miesiac z tego
hmmm ja na twoim miejscu zainwestowałbym w strony internetowe, może jakiś portal... zależy co lubisz, przy dobrym marketingu proponowałbym strony z branży turystycznej mogą się bardzo szybko zwrócić i zaczną zarabiać na ciebie.
Jeśli potrzebowałbyś jakiś rad odnośnie spraw marketingu służe pomocą, pisz timebandit18@o2.pl Oprócz tego zostawiłbym sobię część tej sumy na granie systemowe na bukmacherce. Z odpowiednim kapitałem np 5tys mogłoby to przynieść niesamowite efekty. W pojęciu grania systemowego chodzi mi o branie typów na mecze od sprawdzonych zagranicznych stron zajmujących się tym najlepiej, osobiście polecam hotpunters.com albo bet-manager.com, mi z powodu niższej ceny bardziej do gustu przypada bet-manager.com korzystam z ich usług od paru miesięcy i moge powiedzieć z czystym sumieniem że to działa i można sporo zarobić. Ja do typów stosuje jeszcze progresje co działa w taki sposób że nawet gdy typ nie siądzie to itak nie przegrywam ;]
a moze znacie bet888.pl ?
Znam, użytkowałem tą strone bez większych efektów, wole bet-managera.
Mój pomysł jest bardzo prosty .Mam zamiar otworzyć sieć myjni samochodowych z dojazdem do
klienta .Pomysł nie wymaga dużego nakładu finansowego oraz jest prosty do realizacji.Za 50 tyś jestem w stanie otworzyć około 10 punktów w 10 różnych miastach. Jeżeli chodzi o tego rodzaju usługi na rynku jest jeszcze nisza jest mała konkurencja więc pomysł ma duże szanse na powodzenie . Zainteresowane osoby proszę o kontakt ecomyjnia@ecomyjnia.pl pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "MAM OKOŁO 50TYS. JAKIES PROPOZYCJE??": - Czy mają Państwo jakieś propozycje? - 100 tyś. gotówki - jakieś propozycje? GDYNIA - 100000 tys. i co dalej?? jakieś propozycje?? - Sklep Internetowy - jakies propozycje ? - Jakies propozycje na biznes w zwiazku z Euro 2012 ?
• Strona 1 z 1
|
|