Witam,
posiadam plac i lokale, możliwości rozbudowy (jestem właścicielem nieruchomości) przy głównej trasie w parotysięcznej miejscowości. W samym centrum. Zapewniony duży przepływ klienta. W miejscowości będzie otwrte przejście graniczne z Ukrainą. Długo zastanawiałem się co tam zrobić. Został otawrty samoobsługowy sklep spoż-przem i biuro kredytowo-ubezpieczeniowe. Ciągle zostało jeszcze b. dużo miejsca do zagospodarowania. Myślę o stopniowym rozkręcaniu sklepu/składu ogólnobudowlanego. W związku z tym szukam firm/y do współpracy, która pomogłaby taki biznes rozkręcić. Firmy, która nie myśli tylko o jednorazowym wypchnięciu od siebie jak największej ilości towaru, tylko o dłuższej współpracy na zasadach przedstawicielstwa lub coś na ten wzór. Poszukuję firm, które doradzą jak i od czego zacząć, które będą zainteresowane stopniowym rozwojem na tym rynku. Gmina liczy ok. 15 tysięcy. Na jej terenie praktycznie brak konkurencji. Nie ma nawet przedstawicielstw firm z branży okiennej czy blacharskiej (chociaż z dachami propozycje współpracy już miałem). Rozważę wszystkie sensowne i poważne propozycje. Więcej szczegółów i ewentualne zdjęcia nieruchomości na priv.
Kontakt: fhudortom@interia.eu