witam wszystich, jestem przygotowany do uruchomienia dobrego biznesu, mam wszystko co jest niezbędne do uruchomienia produkcji estrów- biopaliw!!!! mam pełną wiedze techniczną , prawną, kontakty, odbiorców, wstępne porozumienie ze skladem akcyzowym, koncesje na obrót paliwami , gwarancje dostaw taniego surowca do produkcji oraz WIELOLETNIE DOŚWIADCZENIE W RYNKU PALIW. niestety jednak zabrakło mi funduszy na uruchomienie mojej produkcji. w banku nie dostane kredytu bo nie mam nieruchomości a fundusze unijne zostały na ten rok wyczerpane! majątek jakim dysponuje jest niewystarczający dla banku ale jest wystaczający i niezbędny do handlu i dystrybucji paliwami( autocysterna, dystrybutory i tp.). Poszukuję partnera lub inwestora, udziałowca z gotówką w kwocie 100 tyś. zł. czekam na wszelkie propozycje.
przy użyciu moich surowców do produkcji koszt gotowego produktu ok. 35% od oferowanych na rynku, dlatego też bylibyśmy w stanie sprzedawać nieograniczone ilości na pozostałych rynkach UE. z góry dziękuje Robert