|
Mam pomysł ale nie wiem co dalej |
Mam pomysł ale nie wiem co dalej
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Mam pomysł na biznes ale nie wiem od czego zaczac? w moim miescie chcę otworzyć coś w stylu "placu zabaw dla dzieci". Nie mam na to funduszy. Chciałabym się dowiedzieć gdzie i jak można otrzymać bezzwrotne dotacje. Słyszałam, że z UE lub z Urzędu Pracy ale nie mam pojęcia jak się o to starać? jak zacząć taki interes?
urząd pracy daje (czasem ) dotacje do biznesu ale do biznesu
a tu nie bardzo wiem na czym ten biznes miałby polegać bo chyba nie liczysz ze matki z dziecmi beda przychodziły na plac zabaw gdzie jakis kolo bedzie siedział z kasa fiskalna i sprzedawał bilety na zjeżdzalnie dla kasnali albo liczył bujniecia hustawki i kasował za sztuke przeciez to od razu skazane jest na niepowodzenie wymusl cos ,co da kase ,bedzie prawdziwym biznesem ,to wtedy i i o dotacje bedzie łatwiej i znajda sie chetni na wejsciez kasa jak bedziesz liczył na unie albo na urzad pracy to cie złapie emerytura w tym roku juz chyba cała kase wyczerpali
Sprawdź również podobne tematy:
- Nie wiem co dalej?????????????????
- 10 000zł mam i nie wiem co dalej.. - Nie wiem co zrobić dalej z pomysłem - Zdałem mature i nie wiem co robić dalej? - Mam pomysł ale nie wiem czy wypali - Nie wiem czy to dobry pomysł - Mam pomysł,ale nie wiem czy dobry - Pomysł na biznes. Nie wiem czy ma szanse na realizację. - Pomysł-co dalej? Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|