|
Mam pomysł ale nie wiem czy wypali |
Mam pomysł ale nie wiem czy wypali
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
chciałbym załozyć wypozyczalnie przyczep kempingowych,odrazu pisze że nie jest to miejscowosc turystyczna.pomysł jest taki aby kupić 3-4 przyczepy (narazie aby nie wypału małe koszty poniesć ) zrobić stronkę internetową , dać ogłoszenia do gazet i czekać.problem polega na tym że nie wiem czy ktoś bedzie chetny do wypożyczania tych moich przyczep ( bo do najbliższych miast to ok 20km a jest tych miast 4 srednie )jak sadzicie mam jakieś szanse na zysk? a może już ktoś próbował , albo ma taki biznes ?może ktoś ma inny pomysł jak go zacząć ? pozdrawiam
Witam mysle ze w atrakcyjnej miejscowosci moglo by sie udac tylko ze musisz zwrocic uwage na to ze nie wszedzie mozna sobie postawic taka przyczepe musiał bys trafic w dobre miejsce bez takiego zakazu powodzenia
Mieszkam około 10km od miasta mającego 150 tys. mieszkańców. Niedaleko, przy bardzo ruchliwej trasie ktoś ma taką firmę o której myślisz. Dysponuje może 10 - 15 małymi przyczepami i z tego co wiem to dobrze mu się wiedzie. Ma bilboard przy ulicy, ale nie wiem czy jeszcze jakoś się reklamuje.
Jakim kapitałem dysponujesz?
zrob prowizoryczą reklamę w internecie koszt 100 zł, wejdz w gogle wpisz przyczepy kampingowe zaznacz grafika masz juz zdjecia ładny opis i dawaj ogłoszenia do gazet wydaj tez z 200 zł jakies ulotki, allegro to koszt 10 zł kup nowy starter za 10 zł i czekaj czy ktos bedzie dzwonil, jesli w ciągu jakiegos czasu zauważysz ze dałoby sie zarobić kupuj sprzęt, a jak ktoś bedzie dzwonil to powiesz ze przepraszam ale aktualnie nie mam zadnej wolnej przyczepy, że np. są zabukowane albo wszystkie są wynajęte stracisz max 500 zł a będziesz mial wszystko jasne i klarowne
ja wsumie mieszkam zdala od ruchliwych tras ale zato kołomnie jest aż 5 miats średnich tak po ok 40 tys . ludzii tutaj licze na jakieś odezwy , nadodatek mieszkam w miejscowosci że nie ma nic z turystyki . A na poćżatek mam 40 tys zł na rozruch.pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Mam pomysł ale nie wiem czy wypali": - 40.000 i pomysł na biznes... ale czy wypali - Pomysł na Biznes w wieku 18lat! Czy wypali? - Nie wiem czy to dobry pomysł - mam pomysł ale nie wiem co dalej - Mam pomysł,ale nie wiem czy dobry
• Strona 1 z 1
|
|