|
Mam pomysł ale potrzebuję producenta elementów z tworzyw szt |
Mam pomysł ale potrzebuję producenta elementów z tworzyw szt
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
O pomyślę mogę napisać osobie która ma możliwości wykonywania elementów z tworzyw sztucznych ABS - ale na początek prototyp chyba lepiej wykonać z żywicy ponieważ nie będą potrzebne formy a jedynie model ze styropianu. Pomysł niekonwencjonalny ale z tego co pytałem zwykłych ludzi i potencjalnych klientów bardzo im się to podoba. Pomysł związany z reklamą + elektronika + oprogramowaniem :) Wyjaśnię wszystko osobie która podejmie się wykonania prototypu z tworzywa ja doposażę go w elektronikę. Możemy a nawet musimy spisać umowę o stałej współpracy! Zaznaczam że bylibyśmy pierwsi w Polsce jeśli nie na świecie. Producent tworzyw musiał by na początku w prototyp zainwestować własne fundusze ja natomiast w elektronikę. Myślę że inwestycja w prototyp nie przekroczy 700zł ze strony wykonawcy tworzyw sztucznych i tyle samo z mojej strony. Osoby chętne na podjęcie tego ryzyka zapraszam do kontaktu ze mną w wiadomościach prywatnych. Pozdrawiam
Jeśli możesz napisz coś więcej w tym poście...
witaj
podaj swoj namiar - jakis @ lub tel
witam. mam mozliwosc zajeciem sie produkcja. prosze o wiecej wiadomoci: jozwiaks@wp.pl
Sprawdź również podobne tematy:
- Masz pomysł na produkt z tworzyw sztucznych?
- Mam pomysł, potrzebuje 200-300tys - MAM B. DOBRY POMYSŁ POTRZEBUJE WSPÓLNIKA - MAM POMYSŁ - potrzebuję pieniędzy - Śląsk - Potrzebuję 20 000 zł , oferuje pomysł na biznes - Potrzebuję pomysł na biznes - 50 tyś. zł + lokal - Pomysł na firmę potrzebuję małej pomocy. - Jest super pomysł, brakuje producenta - Współpraca. Potrzebuje pomocy webmastera. Mam pomysł-biznes Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|