|
Mam pomysł na biznes ale brak pieniedzy :( |
Mam pomysł na biznes ale brak pieniedzy :(
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam. Jestem technologiem drewna. Mam pomysł na biznes związany z meblarstwem. Posiadam wiele własnych projektów mebli wykonanych w rożnej technologii i w rożnych zestawianiach materiałów: szkło, metal, drewno i połączenie wszystkich. Niestety nie mam pieniędzy na rozpoczęcie takiej produkcji.Mam na oku hale produkcyjną w pełni uzbrojoną, lecz bez maszyn. Potrafię obsługiwać klasyczne obrabiarki do drewna jak również obrabiarki CNC. Część procesów produkcyjnych można by zlecić kooperantom, wiec zaawansowane obrabiarki nie będą potrzebne.Wszystkie czynności mogę wykonywać sam, problem jest tylko jeden - nie mam na czym. Wiec jeśli, ktoś chciałby zainwestować w coś takiego to proszę o kontakt. Bardzo chętnie prześle przykłady moich mebli osobom zainteresowanym.
Jestem zainteresoany twoim pomysłem mam troche pieniędzy do zainwestowania . Powiec mi z jakiej miejscowości jesteś i gdzie chciałbyś to otworzyć .
Witam. Ja też mam pieniądze i szukam możliwości ich pomnożenia. Proszę podaj miejscowość albo chociaż okolice, w której mieszkasz i masz na oku tę hale. Mam możliwość wysłania kilka sampli Twoich mebli na Wyspy jeżeli to coś ładnego i profesjonalnego to może się udać. Pozdrawiam!
Witam. Zapraszam do kontaktu na priv. Pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Mam pomysł na biznes ale brak pieniedzy :(": - Fajny pomysł, a brak pieniędzy - mam dobry pomysł i totalny brak pieniędzy - Brak pieniędzy a pomysł mam bardzo dobry i dochodowy - Mam pomysł na biznes ale brak gruntu - Mam pomysł na biznes ale brak kasy
• Strona 1 z 1
|
|