|
Mam pomysł na dobry biznes... |
Mam pomysł na dobry biznes...
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Po godzinach
‹ Nawijanie makaronu na uszy
Autor
Wiadomość
mam pomysł ale potrzebne jest miejsce najlepiej nie urzytki w jednym kawałku duży areał ...no i oczywiście checi i checi jeszcze kasa ale to wkład na początek nie za wielki
Nieeee.....no zajebisty pomysł !!!!!!!!!!!!!!!!!
super polecam go wszystkim......................................
ze sam na to nie wpadlem, niektory ludzie maja leb do interesow
troszke mnie nie było:
ale pomysł jest taki w polsce brakuje rozrywki wiec myślę że zrobić tor do krasz derby... to znaczy samochody stare np. maluszki scigały by sie aż jeden zostanie w całości.. w stanach to jest popularne myśle że w polsce przyciągneło by to uwage ... a kasa z reklam i sponsorów.... co otym myślicie...
hahaa myslalem o tym samym niedawno, ale nie mam jak sie tym zajac... raczej pod katem tego, ze za wjazd na taki tor jest np. wpisowe od zawodnikow. jak sie nad wszystkim zastanawialem to problem moze byc z odpowiedzialnoscia za ew. utrate zdrowia, etc. Poza tym, trzeba by zapewnic pogotowie, straż. Bylem na kilku imprezach samochodowych i bezpieczenstwo to podstawa, a tanie raczej to nie jest.
masz racje z odpowiedzialnością ale można to obejść ..........
jak porzyczysz rower sąsiada i zlamiesz noge to kto odpowiada przecież nie sąsiad..... kiedyś nurkowałem z instruktorem ,a zanim wszedłem do wody podpisałem papierek że jesli coś sie stanie to on nie odpowiada ..... wiec pomyślałem że kto bierze udział podpisuje deklaracje że jest świadomy tego co robi i robi to na własną odpowiedzialność ....a ja tylko udostępniam (wyporzyczam tor).......rozwiązanie z odpowiedzialnością ...... a zawodnicy by za wjazd wpłacali ok 100 zł a pula była by na wygraną .........cena 100 zł to myśle nie wygórowana a czym więcej chętnych to wieksza wygrana...... oczywiście z wygranej jakiś procant na tor ok10% a i z grilą można by kase zarabiać .....bo impreza bez grila to nie impreza..
tak, wszystko wydaje sie ok. widze problem tylko z ta odpowiedzialnoscia - jak juz sie cos stanie to zawsze cos moze pojsc na Ciebie. W kazdym badz razie, zycze powodzenia i ciekawy jestem jak to wypali. Daj znac jak wszystko ruszy, z mila checia wpadne sie porozwalać bryka hehhee :D
narazie gromadze środki bo troszke potrzeba a i z placem też problem ( mam fajne miejsce ale zalewowe) ale kto wie może jak sie uda z urzędasami to ruszę pozdro
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Mam pomysł na dobry biznes...": - A ja mam pomysł na dobry biznes! - Dobry Pomysł na biznes - Czy to dobry pomysł na biznes? - Dobry pomysł na E-biznes - czy to dobry Pomysł na Biznes
• Strona 1 z 1
|
|