|
Mam pomysł nie mam pieniędzy... |
Mam pomysł nie mam pieniędzy...
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Mam pomysł na swój własny biznes ale nie mam aż tyle pieniędzy by go rozpocząć prowadzić. Czy możecie podsunąć mi kilka pomysłów poza kredytami na zdobycie gotówki. Chodzi mi o dotacje z urzędu pracy (na co mogę liczyć na starcie) dotacje z UE , pożyczki z ARR (agencja rozwoju regionalnego) i inne których może nie znam.Interesują mnie także koncesje chciałbym sprzedawać alkohol zakupiony za granicą jak to wygląda jeśli chodzi o to (czyli akcyza ,cła ,podatki czy banderole) . Nie prowadziłem w Polsce DG mam ją w Niemczech (Gewerbe) lecz mogę ją zlikwidować i zalożyć na miejscu jestem elastyczny jeśli chodzi o to. Mam 24 lata 20tyś. gotówki a potrzebuję w sumie ok 150tyś. Jeśłi ktoś jest w stanie mi coś konkretnego doradzić proszę o wypowiedz.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Mam pomysł nie mam pieniędzy...": - Mam pomysł nie mam Pieniędzy. - MAM POMYSŁ - potrzebuję pieniędzy - Śląsk - Mam pomysł na biznes ale brak pieniedzy :( - Fajny pomysł, a brak pieniędzy - Nietypowy pomysł na zdobycie pieniędzy
• Strona 1 z 1
|
|