|
Mam sume ok25.000 zł. do zainwestowania. |
|
Strona główna forum
‹ Banki, lokaty, kredyty, dotacje z UE
‹ Lokaty
Autor
Wiadomość
[b]Witajcie.Mam 21 lat, sume ta chcialem zamienic w cos co przyniesie zysk w perspektywie 2-3 lat lub dluzszej.Co radzi szanowne forum?Fundusze inwestycyjne?Świeże spojrzenie i konstruktywna krytyka mi sie przyda.Pozdrawiam.
Najlepszy sposób inwestycji to fundusze na taki okres inwestycji jak 2-3 lata, fajnie można zbudowac portfel pomimo że to nie jest jakas zatrwazająca kwota, ale okres inwestycji jest dosc długi i inwestycja w fundusze, ale fundusze naprawde dobrze dobrane napewno przymniesie fajny zwrot relatytwnie wiekszy niz to co oferują banki. Jestem doradca finansowym jednej ze znanych firm doradczych i naprawde polecam fundusze ale oczywiscie z dobrym doborem TFI i dywersyfikacja portfela.
Jesli jestes z Krakowa lub okolic to moge Ci doradzic jak zainwestowac efektywnie... :mrgreen: :mrgreen:
Zgadzam się z przedmówcą: Fundusze Inwestycyjne. Jeśli jesteś z Warszawy i masz ochotę się spotkać i dowiedzieć się więcej zadzwoń 501478249
zwykłe naganienie nie daj się zwieść!!!
No i jak tu się zdecydowac na cokolwiek?Uznałeś te dwie odpowiedzi za naganianie...rozwiń, prosze
aaron, proponuję przeczytać post o inwestycji we frankach, a wyrobisz sobie zdanie na temat konstruktywnej krytyki Pana Artura.
Jeśli inwestycja miałaby być na dłuższy termin to polecam programy SKANDII - zresztą polecam w dwójnasób - jest to dobry sposób na inwestycję a dodatkowo można sobie całkiem przyzwoicie dorobić współpracując z nimi w zakresie sprzedaży ich usług - a maja naprawdę ciekawą ofertę no i najważniejsze historię na rynku
Pozdrawiam więcej informacji w razie czego na mail
|
|