Witam Serdecznie !
Mieszkam w dolnej wielkopolsce (wieś), granica między łódzkim , opolskim i niedaleko dolnośląskiego.
Jeśli jest Pan zainteresowany prosze o PW pozdrawiam;)
|
Mam świetny pomysł, trochę kasy, szukam wspólnika za miastem - strona 2 |
Mam świetny pomysł, trochę kasy, szukam wspólnika za miastem
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Inwestycje
‹ Szukam wspólnika
Autor
Wiadomość
Witam Serdecznie !
Mieszkam w dolnej wielkopolsce (wieś), granica między łódzkim , opolskim i niedaleko dolnośląskiego. Jeśli jest Pan zainteresowany prosze o PW pozdrawiam;)
Witam,
Śląsk/Małopolska Działka w spokojnej wsi 22a. Z mojej strony czas i zaangażowanie. Wolne środki: do 50 tys zł Jeśli oferta jest dalej aktualna proszę o kontakt, udzielę więcej informacji. Pozdrawiam
Witam .Mam to czego Pan poszukuje ,resztę inf.priv
Witam...posiadam ziemię, dużo ziemi, mieszkam w małej wsi,mam budynki z dala sąsiadów i pola po za domostwami...ale jak napisał Pan żeby z kimś wejść w spółkę trzeba najpierw poznać partnera ,wspólny pogląd na świat ,siły odwagę na realizacje swoich planów...itd..ja już miałam spółkę i do dziś odczuwam jej skutki negatywne...ale wierzę że nie wszyscy ludzie są tacy jak mi się (rodzynek)trafił...Pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Mam świetny pomysł, trochę kasy, szukam wspólnika za miastem - strona 2": - Mam świetny pomysł na biznes szukam wspólnika, inwestora. - Szukam pomysłu na dorobienia sobie trochę kasy - Mam troche kasy ale? - mam trochę kasy na rozpoczęcie biznesu - Mam hale 100m2 i troche ziemi szukam pomysłu albo wspólnika
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|