elvis, a kto bierze te 30% produktów z defektem, będzie trzeba ciągnąć zapałki? :P
Zobacz, ile tego na taowej palecie jest. Ja się w razie czego piszę.
|
Mam troche kasy chce cojś zacząć - strona 2 |
Mam troche kasy chce cojś zacząć
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
elvis, a kto bierze te 30% produktów z defektem, będzie trzeba ciągnąć zapałki? :P
Zobacz, ile tego na taowej palecie jest. Ja się w razie czego piszę.
"Witam!!! Jestem nowy na forum!!! Akurat też zainteresowały mnie te palety ze sprzętem. Okazało sie, że w okolicy mojego zamieszkania jest jeden taki magazyn, wiec nie trzeba się przejmować transportem z Niemiec bo wszystko jest już w Polsce za 1300zł. Z tego co wiem to 30% na takiej palecie jest z defektem, a reszta jest sprawna, jutro jade to zobaczyć. W razie czego piszcie chętnie wezme taką jedną palete na próbe we dwoje albo trzech żeby podzielić koszty i zmniejszyć ryzyko ewentualnego nie wypału. Jestem z Poznania. Pozdrawiam. Warto zaryzykować bo wiem z opowieści, że wielu osobom się nieźle powodzi z takiego czegoś, a dzieląc koszty na dwóch czy trzech to sumka duża nie jest a można chyba sporo zarobić" to pisalem ostatnio. Dla ludzi, którzy pisali do mnie emaile mam prośbe napiszcie jeszcze raz...przypadkiem usunołem wszystkie wiadomosci, a dla reszty z forum: Byłem w tym magazynie i mają ten sprzęt. Jutro mają mJieć niby dostawe, wydaje mi się ze za niewielką "dopłatą" dali by się namówić żeby wybrać tylko ten działający sprzęt. Jeżeli ktoś jest chętny wzięciem takiej palety na pół to proszę o kontakt. Sprzęt jest w kartonach jak nówki!!!!
wlasnie z tymi podzialami to rznie bywa...
Uzywany sprzet AGD-RTV.
Witam, zajmuje sie sprzedazä hurtowä uzywanego sprzetu AGD-RTV itp. Sä to tak zwane Retury z Niemieckich marketÜw. Miesieczne dostawy gwarantowane. Na 1 palecie znajduje sie okolo 100-150artykulÜw AGD takich firm jak np:: AFK,Severin, Elta, Clatronic, Daewwo, Bomann, HIT, TCM itp. Towar otrzymujemy prosto od sieci handlowych jak np.: Kaufhof, Hasndelshof, Kaufland. Cena 1-15 Pal = 900zl/sztuka 15 - 30 palet = 800zl za palete. od 30 Palet tylko 700zl sztuka ( + 16% VAT ) Magazyn znajduje sie w niemczech, do wyboru jest okolo 100-1.000 palet. Sprzedaz hurtowa. Zainteresowanych zapraszam do wspÜlpracy. Magazyn znajdowal bendzie sie od 01.06.06 w Polsce, ceny sie nie zmieniä. Dokladny adres jeszcze podam. ImExPol Import - Export Email: imexpol@wp.pl
witam
imexpol a gdzie to dokladnie jest? ja troszku pisalem z taka firma w niemczech i w zasadzie z tego co oni pisza jest to atrakcyjne ale odradzam kupowanie takich palet w polsce,wszyscy wiemy ze polak potrafi i pewnie palety w polsce sa poprzebierane.gosc kupil na allegro palete z odkurzaczami i wszystkie 30 szt to niesprawne rzeczy{tak napisal mi w e mailu} jeszcze jedno pytanko do imexpola czy mozna jedna taka paletke u was rozpakowac i sprawdzic zanim kupie te 30 sz po 700 zl? :oops:
witam, mam do sprzedania 5 sztuk philips az 5130 w pelni sprawne tylko bez org. opakowa n i bez pilotów, moga posiadac drobne zarysowania.. cena 130 zł w sklepie prawie 300 zł
http://www.allegro.pl/item96379288__phi ... d_rw_.html
Witam.
Znalazłem niedawno ten wątek na forum i chcę się podzielić moimi doświadczeniami w tym temacie. ze trzy tygodnie temu przyciągnęliśmy tira palet z Niemiec. Są to oczywiście tzw. retury, czyli sprzęt powystawowy, ze zwrotów itp. Jest to głównie AGD ale i trochę RTV. Rzeczy uszkodzonych jest rzeczywiście 20-30%, często są to sprzęty z drobnymi uszkodzeniami albo brakami, które można samodzielnie niewielki nakładem finansowym naprawić. Trafiłem chyba do źródła, dużo sprzętu jest bezośrednio z centrum dystrybucyjnego Clatronica. Na palety sprzedawane w Polsce trzeba uważać, gdyż jak twierdzi gość z tej hurtowni w Niemczech, te w Polsce są nieźle poprzebierane. Jaakby ktoś chciał więcej info, to proszę o maila albo gg. Mam też trochę towaru i kilka palet na sprzedaż, więc gdyby ktoś byl zainteresowany... [ Dodano: Wto Kwi 11, 2006 9:23 pm ] a do tych cen za palety w Niemczech doliczcie sobie 16% podatku+transport do Polski! trochę dodatkowych kosztów jest!
Witam! Sprowadzam meble używane z Niemiec są tanie i wcale nie zużyte,jakość wykonania i materiał odbiegają w znacznym stopniu od polskich.Moi klienci to w znacznej mierze ludzie zamożni ,mogli by kupić nowe ale wolą tanie z Niemiec!! A ceny są naprawdę zachęcające. :lol: Wystarczy obiekt do handlowania,dobra reklama i towar sam "zchodzi"Pozdrawiam i jeśli ktoś miałby pytania to chętnie odpowiem :lol:
Witam,
Nie chcę zakładać nowego tematu - jednak czy ktoś z Was ma może namiary na firmy handlujące takim sprzętem powystawowym itp?, najlepiej na pomorzu. Pozdrawiam
Jesli szukasz dostawcy to prosze o kontakt pod azielezinski@avides.com lub +44 7815825069 pozdrawiam Adam
Zapraszam do mojej firmy Kontakt azielezinski@avides.com lub +44 781 58 25 069 Pozdrawiam Adam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Mam troche kasy chce cojś zacząć - strona 2": - Mam troche kasy ale? - mam trochę kasy na rozpoczęcie biznesu - posiadam powierzchnie na magazyn i troche kasy - Chcesz zarobić troche kasy??? Pisz! Nic nie tracisz! - troche kasy(5tys) +znajomosci anglia irlandia
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|