|
Mam wsparcie pieniężne i chciałbym coś z tym zrobić! |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Wiam serdecznie! Moi rodzice dysponują pieniędzmi na koncie. Ja z tej kwoty mógłbym otrzymać jakieś kilka tyś. złotych na rozkręcenie czegoś oczywiście skromnego. Chciałbym zająć się sprzedażą jakiegoś towaru, myślę tu o sprzedaży internetowej (allegro + może własna strona). Borykam się z problemem typu w jaki towar inwestować oraz gdzie się w niego zaopatrywać. Chciałbym prosić o wszelkie porady. Może jest ktoś tski kto podpowie jak wygląda to w praktyce? Za wszystko z góry dziękuję i pozdrawiam.
kolego, temat dałeś bardzo mocny. "mam wsparcie pieniężne" i ja ... pomyślałem, że dysponujesz naprawdę poważnymi środkami finansowymi na rozpoczęcie handlu. Dziś jaki kolwiek poważny biznesik to min. 30 000 zł na zatowarowanie (chyba, że będziesz miał szczęście lub fajną hurtownie czegoś tam koło domu i wóczas moglbyś ich towar na allegro sprzedawać, ale to trzeba mieć szczęście)
masz kilka tysięcy, to kup za to obuwie, nasiona, odzież, perfumy i handluj na allegro, tylko pamiętaj, że tutaj nie liczy sie ile masz kasy i co sprzedajesz, tylko za ile to sprzedajesz.
|
|