|
Manager sportowy - strona 2 |
Manager sportowy
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Marketing i Reklama
Autor
Wiadomość
Witam . Mam 15 lat i szukam menagera piłkarskiego. Jestem napastnikiem bardzo szybkim. Prosze o jakis kontakt menagera . Opowiem mu dużo osobie.
Ja jestem chętna, szukam sponsora dla 23 letniego tenisisty ziemnego. Może ktoś jest chętny :)
Jest notowany w rankingu ATP? Na którym miejscu?
Niestety nie bo nie stać go na udział w turniejach. Ma potencjał, kluby zagraniczne zawsze umożliwiają mu grę za darmo, niestety brak ogrania. Trenuje już parę lat za granicą min : w Holandii, Francji, Czechach a ostatnio w Berlinie.Jest medialny i na pewno przyniesie zyski jeżeli ktoś na niego "postawi".Zna bardzo dobrze język angielski i niemiecki, trochę holenderski i francuski tak że komunikacja z nim jest bardzo dobra.Miał wprawdzie ofert ale niestety zawsze się myśli że zdarzy się lepsza i ich nie wykorzystał. Pewna agencja modeli w Hiszpanii chciała go sponsorować, ale musiałby tam trenować a styl gry Hiszpanów nie leży w jego naturze i zrezygnował niestety :( A teraz ciężko znaleźć odpowiedniego sponsora , jak ktoś się już zdarzy to proponuje warunki nie do przyjęcia. Pozdrawiam
Witam
Znalazłam tą stronę przypadkowo. Widzę , że wypowiadają się tu Menedżerowie sportowi. Aktualnie studiuję zarządzanie w sporcie i interesuję się Waszą ścieżka kariery , co trzeba robić aby iść do przodu jako Menedżer sportu , od czego zaczęliście , i jak to wygląda teraz? . Bardzo przydadzą mi się te informacje dla mojego lepszego rozeznania w tej branży, osoby które chciały by się podzielić swoją karierą menedżerską proszę o kontakt l : na gg : 6752604. lub PW Pozdrawiam . Kinga
Witam. Ciekawy watek widze ze jest wielu ludzi ktorzy szukaja szukaja pomocy menadzera sportowego. Moge zaproponowac swoja pomoc jesli ktos nadal jest chetny i potrzebuje wspolpracy. Mam za soba kilkunastoletnie doswiadczenie jako zawodnik pilki noznej. Ukonczylem AWF Poznan na kierunku WF oraz studia podyplomowe na kierunku menadzer sportu. Jakby ktos mial jakies pytania prosze o PW.
Pozdrawiam
Witam,
czy szukając sponsorów dla kolegi (zawodnik MMA) mogę przedstawiać się ewentualnym sponsorom jako jego manager? Czy muszę być w jakiś sposób zatrudniony, mieć jakąś licencję, gdziekolwiek to zgłaszać? Pozdrawiam Janusz
Witam. Mam 17 lat, od niecałych 4 lat trenuję sztuki walki m.in Taekwondo, Kickboxing/K1,a od niedawna Boks oraz Grappling. Do sprawy podchodzę bardzo profesjonalnie, gdyż ze sportami walki wiąże swoją przyszłość. Startuje w amatorskich zawodach sportowych głównie w Kickboxingu, odnosząc sukcesy (w kategoriach wagowych 60-63 kg), lecz moim prawdziwym powołaniem i szczytem marzeń są zawodowe walki w MMA oraz K1. Dlatego też poszukuję managera, aby pomógł mi rozwinąć się zawodowo przez organizowanie walk, promowania mojego wizerunku w mediach oraz poszukiwanie sponsorów chętnych do współpracy . Zainteresowanych proszę o kontakt.
Dziękujemy za zainteresowanie naszym ogłoszeniem i ponawiamy je. Zapraszamy do ponad 50 osób z nami współpracujących.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Manager sportowy - strona 2": - Manager sportowy - Manager sportowy - Manager sportowy - Agencja sportowa - Internet Manager - Manager piłkarski
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|