|
Markowa Odziez z USA (OUTLET) |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam ! jestem zainteresowana Pana oferta , prosze o wiecej szczegolow na maila . Pozdrawiam zakiel(malpa) o2 pl
proszę o więcej info na adres balik_007@wp.pl
Jestem zainteresowany wspólpracą oraz namiarami na hurtownie. Z góry dzięki! rafi_77-77 (małpa) o2 (kropka) pl
Witam
Jestem zainteresowany Panska oferta. Prosze o kontakt Dziekuje Adrian
witam jestem zainteresowany oferta i prosze o wiecej szczegolowych informacji odnosnie transakcji na PW
jesli ktos posiada kontakt,adresy itp. outletow i hurtowni z markowa odzieza zagraniczna bardzo prosze o kontakt
prosze o adresy hurtowni w Polsce na poczte: ona1336(małpa)vp(kropka)pl
dziękuję
prosze o adresy hurtowni w Polsce na poczte: wioleta25(małpa)o2(kropka)pl
dziękuję
ja również szwaban17(małpa)o2(kropka)pl
Bardzo prosze o adres hurtowni.Zalezy mi na szybkiej odpowiedzi za ktora z gory bardzo dziekuje.Moj adres e-mail pacholic(malpa)onet(kropka)eu
proszę o przesłanie namiarów do pierwszych polskich hurtownii z wyrobami firmy Guess.
mój adres michealw(malpa)poczta(kropka)onet(kropka)pl
prosze o wieceej info i adresy Pl hurtowni
Ja też poproszę o adresy hurtowni na maila kilumoto(małpa)o2(kropka)pl Dzieki serdeczne.
witam
poprosze o adresy hurtownii outlet w polsce (victoria secret, abercrombie. hollister, diesel, hilfiger..) promowizja wp pl pozdrawiam
Polecam największe Niemieckie hurtownie produktów z returu Retourware24, końcówki serii, licytacje komornicze, likwidacje sklepów, upadłości firm. W większości towar pochodzi z Niemieckich marketów takich jak: Media Markt, Praktiker, Obi,Ikea, Aldi itd. Asortyment bardzo szeroki od dużego agd do butów dziecięcych. Sprawdź ofertę http://www.retourware24.de
|
|