Witam
poszukuję dostawcy MARKOWEJ odzieży używanej tylko taka mnie interesuje m.i.n levis lacoste mexx tommy i inne wszystko co popularne i uwielbiane przez ludzi :)
Czekam na oferty.
|
Markowa używana odzież |
Markowa używana odzież
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Ogłoszenia
‹ Szukam dostawcy towaru
Autor
Wiadomość
Witam
poszukuję dostawcy MARKOWEJ odzieży używanej tylko taka mnie interesuje m.i.n levis lacoste mexx tommy i inne wszystko co popularne i uwielbiane przez ludzi :) Czekam na oferty.
Witam ja rownież sie przyłącze też poszukuje dostawcy takiego towaru prosze o oferte na pw.
jestesmy bezposrednim eksporterem odziezy uzywanej z Francji, odziez pochodzi tylko
z dobrych dzielnic Paryza (sort lub niesort), nie zawiera firan i kocow, ani recznikow (chyba ze na zyczenie klienta), odziez zbierana jest przez nas w dwoch rodzajach 1.ubrania, bielizna, odziez sportowa 2.inne, dlatego dajemy gwarancje jakosci i solidnosci naszego towaru, dostarczymy kazda ilosc w kazda czesc Polski, cena za 1 kg wraz z dowozem do klienta 1,80 EUR, stosujemy odroczone terminy zaplaty (7, 14, 21, 30 dni), ilosci tygodniowe limitowane, zapraszam
Nasza firma specjalizuje się w dystrybucji nowej odzieży outlet - końcówek kolekcji, nadprodukcji. Nasze ceny równe są 10% cen katalogowych u oficjalnych dystrybutorów:
otto.de czy bonprix. Zapraszamy do kontaktu - www[.]odziez-otto[.]com
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Markowa używana odzież": - Markowa odziez uzywana z UK... - Markowa odziez uzywana z UK... - Używana odzież markowa - Markowa Odzież Używana - allegro - uzywana markowa odziez dziecieca
• Strona 1 z 1
|
|