|
MARKOWE CIUCHY UŻYWANE - GDZIE KUPIĆ ZA GRANICĄ? |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
GDZIE MOŻNA SIĘ WYBRAĆ DO KRAJÓW UNII PO MARKOWE I ELEGANCKIE CIUCHY DO SKLEPU Z TANIĄ ODZIEŻĄ?
do Anglii do Red Crossa albo na wyprzedaze. fajne ciuchy mozna kupic naprawde za grosze i sprzedac w pl z zyskiem, niestety to jest daleko i koszty podrozy wysokie...
ja mieszkam w anglii
jak by co zawsze moge jakos pomic a jesli chodzi o ceny to rzeczywiscie mozna tanio ciuchy kupic
Chciałabym zainteresować moja ofertą sklepy zajmujące się sprzedażą tylko wyselekcjonowanej odzieży w najlepszym gatunku. Od 4 lat pracuje w Anglii wybieram na taśmie towar na zamówienia dla specjalnych klientów z całej Europy. Moja propozycja wiąże się nawiązaniem kontaktu tylko z wybranym sklepem, który będzie zainteresowany stałą współpracą i odbiorem około 200kg w miesiącu. Segregacja jaką prowadzę pozwala na gwarancje jakości stąd też tylko taka ilość towaru markowego często z metkami bez żadnych uszkodzeń i naprawę czystego. W workach po około 25kg znajduje się mix z dużą przewagą rzeczy damskich i młodzieżowych. Jeśli jest Pani zainteresowana oferta proszę o kontakt mailowy lub pod numerem telefonu 506277480. Pozdarwaim Anna Kufel
|
|