Witam
Proszę o więcej informacji też jestem zainteresowany :)
|
MARKOWE CIUCHY UŻYWANE - GDZIE KUPIĆ ZA GRANICĄ? - strona 3 |
MARKOWE CIUCHY UŻYWANE - GDZIE KUPIĆ ZA GRANICĄ?
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam
Proszę o więcej informacji też jestem zainteresowany :)
Jeżeli jest ktoś zainteresowany sprzedam ciuchy włoskie firm primo emporio,christina dea w bardzo niskich cenach,ubrania są nowe,zapakowane,ometkowane,dodatkowo gratisy od primo emporio.Mam kilka kurtek damskich zimowych,ze 2 skórzane,obuwie,płaszczyki pare sztuk,żakiety ze spodniami w komplecie około 10szt. bluzki różnego rodzaju około 20szt,koszule męskie8szt.sweterki 2 szt ale małe rozmiary,jeansy chyba 2 szt.i kilka innych,spójrzcie na allegro ile kosztuje żakiecik primo emporio 410zł
a ja za całość myślę że około 3tys zł do uzgodnienia(np 3 kurtki zimowe damskie 94euro cena z metki).Więcej na pw bądź mail,m.sosnowski@poczta.onet.eu Kod: http://hotfile.com/dl/7152747/0aeb219/D ... 1.rar.html
Interesują mnie ubrania damskie, prozę o kontakt / ofertę.
Witam ! Potrzebuje uzywane ciuchy kupie kazda ilosc za rozsadna cene . Czy ktos wie gdzie moge takie ubrania kupic . Interesuja mnie wieksze ilosci 10-20 ton . Moge nawiazac wspolprace . DzIEKI
Zainteresowanych prosze o kontakt. nr gg 3236425
posiadam ciuszki dla dzieci od 12 miesięcy do 14 lat,wyłącznie nike ,adidas i puma,odzież nowa z Anglii,posiadam również galanterię
witam czy oferta nadal aktualna, jestem zainteresowana prosze o kontakt!!!
jestem zainteresowany wspolpraca prosze o kontakt
Witam
Czy dalej ktoś może ma dojście do ciekawych wyselekcjonowanych używanych ubrań z UK bądź USA?
Witam wszystkich. Posiadam w ofercie uzywana odzierz z uk, jest to wyprany sort ( Nowosc ) Jedyne miejsce w uk posiadajace przemyslowa pralnio suszarnie. Zainteresowani moga sobie wybrac co chca ( Damsike, Meskie, Dzieciece, Letnie, Zimowe. Bez dodatkow lub z, w postaci butow, torebek itp.) Jestesmy w stanie przygotowac kazda ilosc. Planujemy wyprac i wysuszyc okolo 150 ton tygodniowo. Towar jest sortowany i sprawdzany wiec 100 Procent towaru jest sprzedawalnego. Jak wspomnialem wczesniej Jest to Nowosc na tym rynku. Inwestycja Wyniosla 1.5 Miliona Funtow. Jestesmy tzw producentem a nie posrednikiem wiec ceny sa tez niskie. Szukamy churtowych odbiorcow lub posrednikow ( Mozliwosc Podpisania Kontraktow na wylacznosc) w Polsce i wschodniej europie.
Tylko nie róbcie biznesu z anią kufel może i do kufla (piwa) jest dobra.
Nie wiem czy nie bardziej w tej chwili opłaca się podzwonić po producentach odzieży - można kupić nieużywane ciuchy za śmieszne pieniądze, 2 zł od sztuki. Polecam omijanie pośredników :)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "MARKOWE CIUCHY UŻYWANE - GDZIE KUPIĆ ZA GRANICĄ? - strona 3": - Uzywane markowe ciuchy dzieciece Cream z Wielkiej Brytanii - Gdzie w UK mozna hurtowo kupić ciuchy - Gdzie w Niemczech można kupić motory używane? - ciuchy nie markowe - markowe ciuchy z wyprzedazy
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
|
|