Witam Wszystkich.
Od ponad dwóch lat mieszkam w Londynie. Chętnie nawiąże kontakty z osobami z Polski, prowadzącymi sklepy z odzieżą sportową itd. zainteresowanymi importem znanych marek. Mogę zaoferować rzeczy takich firm jak: Everlast, Lonsdale, Umbro, YSL, Reebok. Są to t-shirty, koszulki polo, bluzy, kurtki, równiez buty i szorty. Wszystko nowe i zametkowane. Przeglądałem ceny w polskich sklepach internetowych takich jak hoolsheaven_pl,
ring22_pl, bulldog_pl (podkreślniki proszę zamienić na kropki)
Z tego co tam widzę mogę zaoferować ceny być może o 40-50% niższe niż w tych sklepach.
Jeśli są osoby zainteresowane - bardzo proszę o kontakt: easy-joker[małpa]wp.pl
Poniżej zamieściłem przykładowe zdjęcia koszulek(Lonsdale, Umbro), które zresztą niedawno kupiłem dla siebie. Są one naprawdę
porządnie uszyte i bardzo dobrej jakości, gramatura przypuszczam że powyżej 200g/m2.
Jeśli chodzi o ceny (mam na myśli koszulki na zdj. poniżej) to średnio byłoby to jakieś 45-50zł za szt. razem z przesyłką. Jest to taka moja szybka kalkulacja;) Wszystko zalezy od ilości zainteresowanych i jak duże będzie zapotrzebowanie.
Podobne koszulki wymienione sklepy internetowe oferują za ok 80-100zł. Interesuje mnie sprzedaż hurtowa (powiedzmy min. 10 szt). Do wyboru miałbym oczywiście dużo więcej fasonów i kolorów, te na zdjęciach to jedynie mały wycinek z oferty.
Pozdrawiam serdecznie Wszystkich!
easy-joker
(pproszę podkreślniki zamienić na kropki, ponieważ nie mogę na razie zamieszczać linków do stron www Dzięki)
arek1_250free_com/lon1_JPG
arek1_250free_com/lon2_JPG
arek1_250free_com/lon3_JPG
arek1_250free_com/lon4_JPG
arek1_250free_com/lon5_JPG
arek1_250free_com/lon6_JPG
arek1_250free_com/lon7_JPG
arek1_250free_com/lon8_JPG
arek1_250free_com/lon1_JPG
arek1_250free_com/umbro1_JPG
arek1_250free_com/umbro2_JPG
arek1_250free_com/trzy_JPG