|
Materiały budowlane |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Zastanawiam się nad otworzeniem hurtowni z materiałami budowlanymi, np cegłami itp potrzebnymi do zbudowania domu. Co myślicie o tym pomyśle? Moze ktoś z Was wie jak coś takiego zorganizować? Piszcie co o tym myślicie
Wiesz ja jab bym miala sporo gotowki to bym moze tez taka hurtownie otworzyla choc teraz mam okazje sprzedawac pustaki parotherm od niemieckiej firmy ,choc moze zalatwic tez dachowko,welne mineralna,gazebeton,gdzies tez mam na styropian kontakt pozatym w czechach tez jest troche zapotrzebowanie,tez w innych krajach i na cement.Jak bedziesz zainteresowany -a to gaj znac na maila pozdrawiam marzena
Wiesz ja jab bym miala sporo gotowki to bym moze tez taka hurtownie otworzyla choc teraz mam okazje sprzedawac pustaki parotherm od niemieckiej firmy ,choc moze zalatwic tez dachowko,welne mineralna,gazebeton,gdzies tez mam na styropian kontakt pozatym w czechach tez jest troche zapotrzebowanie,tez w innych krajach i na cement.Jak bedziesz zainteresowany -a to gaj znac na maila pozdrawiam marzena
Chciałabym, żeby to było coś na zasadzie pośrednictwa, żeby ludzie zamawiali towary, a ja bym je wtedy sprowadzała. Co o tym myślicie. A TY Marzenko na jakiej zasadzie prowadzisz swój biznes, możesz mi coś więcej o tym napisać?
|
|