Witam
Słyszałem że materiały budowlane z Niemiec są dużo tańsze niż w Polsce. Orientuje się ktoś może czy to prawda??
|
Materiały budowlane z niemiec |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam
Słyszałem że materiały budowlane z Niemiec są dużo tańsze niż w Polsce. Orientuje się ktoś może czy to prawda??
Witam,
rzeczywiscie materialy budowlane sa czesto o wiele tansze niz w Polsce, prosze o szczegoly czego Pan potrzebuje. pozdrawiam A.Dabrowski
A czy orientuje sie Pan jaka jest cena w niemczech papy (zaprzyjazniona firma zajmuje sie odnawianiem dachów kiedys próbowali sciagac pape z niemiec ale cos sie nie udało i temat znowu im wraca)
Witam,
Mam dojście do materiałów budowlanych z Niemiec. Ceny zwykle są mniejsze o 30% niż w Polsce. Zapraszam do współpracy. Pozdrawiam, Kornelia
zaraz zaraz z tego co mi wiadomo, to jedynie z materiałów tańcze są pustaki i cement, ta różnica maleje ze względu na koszty transportu i spadek cen w polsce
zaprawy gipsowe sa zrównane cenowo to samo panele takie mam informacje jak się mylę to mnie popraw
worek gladzi szpachlowej jest tanszy prawie o 50% niz w polsce i to w zwyklej hurtowni bez duzych zakupow czy targowania...
|
|