kolombo999 napisał(a):znowu ogólnki
nie chcę mi sie tak dyskutowac
wiele watków ,wszystko jakieś takie zagmatwane
dałem konkretny przykład lodówki z nr ,modelem
porównaj w jakiej on jest cenie w amwayu i w normalnej hurtowni
zobaczysz jakie ,,korzyści " ma sz w zakupie w sieci i ile zarobi na tym dystrybutor
bedziesz wiedział jak mlm rąbie w rogi i klienta i dystrybutora
i jak jest z ta ,,korzyscia " i brakiem reklamy ,osczędnosciami i zyskiem
Niestety ale Pan Kolombo999 wciaż opiera sie TYLKO na firmie Amway....tylko i wyłacznie, poniewaz nie zna innych firm jak mniemam...owszem, zgoda że ludzie z Amway robili i robią pranie mózgu (sama byłam na takim spotkaniu i nie podoba mi się ten styl - sztuczna serdecznosć itp dlatego do Amway nie wstapiłam) ale niestety Polacy zawsze z kazdej rzeczy wyciągną to złe a nie to dobre...na prawdę Amway jako firma jest wysoko postawiona firmą na Świecie, poczytaj Panie Kolombo, chociażbyś zajrzał na ranking firm biznesowych, tylko niestety znowu podkreślę że ludzie źle pojeli na początku MLM....mają bardzo dobry program, ale nie z Polakami, w Stanach ludzie dorobili się milionów, ale Polak jest zbyt pazerny...powiem jeszcze FM jako firma MLM, nie robi ŻADNYCH szkoleń, żadnego prania mózgów, od tego są liderzy którzy samo sie kształcili, tak jak i ja sie sama kształcę, czytając, ucząc sie itp itd...Widocznie są tu ludzie bardzo inteligentni, skoro potrafili zajść wysoko co i ja mam zamiar (ponoć jestem dobrym kandydatem na lidera :))) Więc Panie Kolombo...poczytaj, zapoznaj sie i dopiero wypowiadaj...Proponuję gazete biznesmenów Netwoork. A i bardzo proszę...może nie obrażasz tykając ale jesteś złośliwy, przytykujesz w czyimś kierunku itd, itp a tu nie są ludzie głupi i mało inteligentni...wbrew temu co Ty myślisz to wiele tu osób jest od Ciebie mądrzejszych....
P.S.
Nikt na dzisiejszym pokazie FM nawet razu nie wytknął nam że robimy pranie mózgu...kto nie chciał nas słuchać, ogladać nie podchodził a i tak było trochę zainteresowania...ludzie zaczynaja cenic swój czas i coraz więcej osób lubi kupować w domu, jeśli oczywiście produkt jest dobry a ja jestem zadowolona z siebie bo sprzedaje dobry produkt i napewno sie nie powstydzę tego i nikt mi perfum na głowę nie wyleje ze kogoś oszukałam, że perfumy miały miec długą trwałość a okazuje sie ze godzine...bo tak nie jest...napewno bubla bym nie sprzedawała bo zbyt długo jestem handlowcem i dbam o swoja reputację jako handlowiec i człowiek...może dlatego nie mam wrogów, choć nie wszyscy u mnie kupują nie wszyscy popierają to co robię....i nie zaprzyjaźniła bym sie z firmą MLM gdybym nie uważała ze produkt jest dobry....
Bądź Kolombo999 bardziej przyjazny do ludzi a napewno na tym zyskasz, nie stracisz....
PYTANIE DO PANA KOLOMBO999 tylko poprosze o szczera prawdziwą odpowiedź....Czy Pan był może związany z jakąś firmą MLM lub podszywającą sie pod MLM i stracił na tym, że ma Pan taką opinię a nie inną czy tylko opiera się Pan na jakiejś opini, lub źle trafionym produkcie? Czy może Pan mi KONKRETNIE odpowiedzieć co spowodowało osobistego u Pana że tak znienawidził MLM??? Bo ja dopóki nie sparzę się na czym kolwiek osobiście lub nie poznam czegos osobiście lub kogoś, to nie mam wyrobionego zdania, dlatego jeśli chce Pan dalej dyskutowac to poproszę o taką szczerą odpowiedź... :)