|
Mbank - 10 tys na start przy założeniu konta firmowego? - strona 2 |
Mbank - 10 tys na start przy założeniu konta firmowego?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Banki, lokaty, kredyty
‹ Banki
Autor
Wiadomość
Heh kartę dostałem z mBanku po 2 dniach ale jak kolega wyżej kasy to już nie. Pisze, że musisz mieć zaświadczenia, że płacisz ZUS. Ciekawe jak? Miała być kasa od razu na pierwszy dzień. Byłem w innej palcówce BreBanku. Tam się dowiedziałem co jest tak na prawdę potrzebne. Otóż potrzebę są punkty w BIK, których raczej możesz nie mieć jeśli nie masz jakiegoś wieku i jeśli jeszcze nie miałeś kredytu. Znaczy możesz się ubiegać o 3 tysiące linij kredytowej do karty mBanku, jak tylko podpiszesz i zatwierdzą umowę. Czyli ogólnie kasy nie dostałeś, a czy dostaniesz 3 tysiące też marne szanse. A ta wiadomość o tym, że nie przydzielają tych 10 tysięcy to chyba automatycznie generują.
czyli ściema, znowu naciaganie?
Wcale się nie dziwię, że nie jast to proste, kto daje łatwy, szybki kredyt klientowi, którego nie zna?
tez dostalem odmowe. firma dziala miesiac jest na plusie. handel w internecie , i w sklepie lokal wynajem. bezsensu...
Jeśli macie powyżej 25 lat, braliście kilka kredytów, które spłacaliście w terminie to dostaniecie kasę. W innym przypadku to piszcie biznesplan;p
Witam.
Miesiac temu otwozylem DG. W dniu disiejszym podpisalem umowe u kuriera.Dzwonilem rowniez do mbanku i tez potwierdzam ze aby dostc kredyt trzeba miec pozytywna historie w BIKu bynajmniej tak mi powiedzieli. Mam rowniez zaciagniete inne kredyty i doskonale wiem jak to wyglada:) Np. w Eurobanku mialem konto (balagan nie z tej ziemi:_) kredyt dostalem po 3 cim wniosku 5000 zl ktore sa joz splacone. W pko pol roku temu otwozylem konto ror i odrazu dostalem limit debetowy 1000 zl tylko dlatego bo mialem korzystny BIK. Z mbanku tez jeszcze nie dostalem zadnej odpowiedzi odnosnie tych 10000 zl zobacze co bedzie po zweryfikowaniu umowy. Jezeli nigdzie sie nie mialo kredytu i nie jest sie wpisanym w BIKU to nici z wszystkiego.Zaden bank nie udzieli kredytu. Pozdrawiam
Jak mi przedstawili zasady to zrezygnowałem z otwierania konta. Niepotrzebne kombinacje.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Mbank - 10 tys na start przy założeniu konta firmowego? - strona 2": - Zmiana Konta firmowego - ZASILANIE KONTA FIRMOWEGO - ZASILANIE KONTA FIRMOWEGO - informowanie US o zalozeniu konta firmowego - Zamknięcie działalności - likwidacja konta firmowego
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|