ProLans napisał(a):To przyznałem rację, panie (chyba) krooliku (chyba). Powiedziałem: poczekajmy parę miesięcy - jeśli do tego czasu nie będzie niekorzystnych zmian dla klienta mBanku, to zapytany odszczekam;]
Chyba pan (chyba) nie chce być sędzią we własnej sprawie? Chce pan (chyba) otworzyć taką placówkę więc automatycznie o mBanku powie pan (chyba) dobrze albo wcale.
A co do infa...
Czy to takie trudne ZADZWONIĆ? NAPISAĆ MAILA? RUSZYĆ TYŁEK I OSOBIŚCIE ZAPYTAĆ?
Ostatnio zauważyłem że ludzie na tym forum portafią pytać o rzeczy tak trywialne jak taryfa opłat i prowizji w ich banku czy o adresy stron internetowych.
Nie, nie jestem nerwowy - zwyczajnie czasami czuję się jak w szkole specjalnej widząc tylu bezradnych ludzi.
pozdrawiam
Karol Szczepański
ProLans Investments
No więc Pani Karolu, chyba nie ma Pan pojęcia, do czego służy forum.... tzn. NA PEWNO Pan tego nie wie, a z takim stażem to się dziwię, choć to pewnie jakieś Pana zmęczenie materiału. Strasznie jest Pan złośliwy, obraża Pan innych, naśmiewa się i nie wnosi nic sensownego do rozmowy. Forum jest po to aby pytać, nie każdy jest alfą i omegą, dlatego właśnie stworzono system nazywany forum, a Pan zachowuje się jakby miał z 12 lat i był na czacie. Podpisuje się Pan pod swoimi postami imieniem i nazwiskiem, markując chyba swoją firmę, która niby zajmuje się poważnymi sprawami, ale wypowiedzi Pana i zachowanie jakoś tego nie potwierdzaja. Zapewne reszta użytkowników w tym poście się ze mną zgodzi. Pozdrawiam i zalecam więcej pokory i zrozumienia dla innych, a nie unoszenie się dziecinnym honorem, bo to zwyczajnie niepoważne jest, wystawiając firmie ProLans nienajlepszą wizytówkę. pozdrawiam,