edysia napisał(a):Witam, Franek 1 dlaczego tak uważasz? Podobno nasza gospodarka nabiera tempa :))
Może ludzie , którzy są za granicą, wrócą, pozakładają firmy, bo jak narazie to przysyłają kasę i dlatego wszystko sie kręci . Pozdrawiam :))
za duzo tej kasy nie przysylaja-mam pelno znajomych na wyspach brytyjskich nie jest tak rewelacyjnie.chca sobie "pozyc"-a to kosztuje, przelicznik walut tragiczny.jak bylem z kobieta 10 lat temu to w 1.5 roku zarobilismy na 60m2 mieszkanie w bydgoszczy.A TERAZ?nie chce mi sie liczyc ale do bani.znam wielu co zyje z dnia na dzien tam i boja sie wracac bo...wieeele powodow.a jak wracaja to jaki procent z nich ma kase do inwestowania?10%?ilu kupi mieszkania?predzej samochod zeby odbic psychicznie po latach ciulania na obczyznie.a powiem z praktyki ze nie jest lekko.ja sadze ze wiekszosc bedzie wracac goli i smutni bo jak zaczna wracac to bezrobocie wzrosnie znowu do ...[?!?]
i ten wzrost gospodarczy .hmm
jak jest podnieta to wznosi sie jak ...
ale zawsze opadnie
ale sztuczne napedzanie nic nie da.wiagra tez pomaga,czlowiek cieszy sie przez chwile a potem pomka mu siadzie i co?