|
Mbank |
|
Strona główna forum
‹ Banki, lokaty, kredyty, dotacje z UE
‹ Banki
Autor
Wiadomość
Ja uważam, że ten bank jest bardzo dobrym bankiem szybko i sprawnie działa polecam rownież bank BPH.
Również polecam Mbank. Brak stałych opłat. Niskie prowizje. Najtańsze konto na rynku!
szybko i sprawnie? to jest bank internetowy i wszystkie sprawy zalatwiane sa poczta lub kurierem, np. na otwarcie rachunku czekalem 2 tyg, na wyciag z konta - 3 tyg !!! kolejne minusy to: - zbyt mala ilosc wplatomatów/mKiosków, - bez internetu nic nie zrobisz - brak debetu na karcie debetowej! najtanszy bank nie znaczy najlepszy
Własnie dlatego duża część posiadaczy konta w mBank i tak musi się asekurować drugim bankiem takim z "panienkami z okienka".
mi MBANK potrzebny jest do Allegro, posiadam równiez konto w LUKAS banku..
w mbanku mozna otworzyc rachunek oszczednosciowy (4,5%), wpłacasz kiedy chcesz i ile chcesz...
Korzystam z mBanku od około 5 lat. Jestem bardzo zadowolony i każdemu polecam... dopóki nie trzeba czegoś załatwić z tzw. konsultantem/tką. Nie przypominam sobie sytuacji żeby byli w pełni profesjonalni... gubili się ofercie własnej firmy, załatwienie czegoś w ich wykonaniu nie dawało rezultatu, ewentualnie trzeba na nich wiecznie czekać...
Ale cały urok tego banku polega na tym że zazwyczaj sprawy załatwiają automaty:))) pozdrawiam Karol Szczepański ProLans Investments
Mbank nie jest tak do końca free bo przelewy na konta innego banku kosztują 0,50 gr. Jak ktoś robi więcej przelewów w miesiącu to mu się to nie opłaci. Wtedy proponuję siostrę mbanku czyli Multibank.
kolejne minusy to:
- bez internetu nic nie zrobisz - brak debetu na karcie debetowej! po pierwsze zanim się założy konto z BANKU INTERNETOWYM , trzeba się dowiedzieć na jakich zasadach funkcjonuje , a nie łaszczyć się ,że rachunek za darmo, to biorę , a z obsługi internetu - noga.Czasami mam wrażenie ,że tak samo kupujecie pralkę , czy lodówkę , bez przeczytania informacji o produkcie. Poprostu super :( [/u][/b]
|
|