|
Mc Donald's |
Mc Donald's
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witajcie , wpadlem ostatnio na pomysl otworzenia w swojej miejscowosci MC , pomysl nie jest glupi ale jesli ktos sie juz nadtym zastanawial nie jest tak latwo jak sie wydaje..!!Ogolnie z kolega probowalem otworzyc KFC , pomysl nie wypadl mielismy nr do calego Bosa w Polsce , gadalismy przez tel , pisalismy emaile , jednak nnie wyszlo , nie dostalismy odp , Pytanie z waszej strony moze byc skad mieslimy nr do takiego czlowieka..!!Odp jest krotka pracowalismy w KFC w innym miescie , swoj pomysl podalem calemu kierownikowi restauracji , pomogl nam w tym , gdzie dostalismy nr do chlopa..!!Mieszkam na Podkarpaciu , miasto 80 tys , jest wszystko oprocz wlasnie takich restauracji , z racji takiej ze jestem mlody ,przebywam z osobami ktore mmowili ze wlasnie czegos takiego brakuje , pomysl jest dobry ale jak pisalem nie latwy..!!Jak jestescie w stanie pomoc , piszcie co o tym mysliscie co wiecie na takie tematy do kogo sie odzywac itp , itd , z gory dzieki pozdrowki
Witam...
Ja powiem tylko tyle... z tego co czytalem na ten temat i co sie orientowalem to w przypadku Mc Dona, to muszisz miec minimum okolo 1 mln zl na wejscie licencja + lokal itp... i musi to byc udokumentowane ze nie jest to pozyczka ... pozdrawiam Creativemind
Witam!
Interesowała mnie taka franczyza parę miesięcy temu. Ale po otrzymaniu szczegółowych informacji na ten temat musiałem się wycofać... Na początek kasa: od 1-1.5ml zł (z czego 40% to własna gotówka - reszta może być finansowana). Jak już ma się taką kasę to trzeba się przygotować na co najmniej 5-cio letni okres dosyć ciężkiej pracy po którym inwestycja początkowa powinna się zwrócić. Jeśli masz ochotę to prześle Ci aplikacje i broszurkę MC, którą otrzymałem od działu franczyzowego MC Polska... Powodzenia!
a jakie miasto? no trzeba mieć tego miliona ale jak juz ktoś go ma to myślę że to jeden z lepszych biznesów.
Temat wałkowany poszukaj na forum.
jak masz Maca w Galerii lub na b. ruchliwej ulicy to pewnie tak.. Ja mam McD. w 80 tys mieście i jakoś ludzie tu nie walą drzwiami i oknami, jest on przy stacji benzynowej... Więc nie zawsze Mc.D. to żyła złota...
Użyj funkcji szukaj! Nie zakładajcie tematów który już był x razy, bo robi się z tego forum jeden wielki śmietnik:(
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Mc Donald's": - Mc Donald's - MC DONALD'S - Mc donald's maszyny jedzenie >inna nazwa
• Strona 1 z 1
|
|