Witam,
Czy ktoś coś wie na temat MeritumBanku. Może ktoś zna ofertę tego banku, czy oferty tego banku są w miarę dogodne dla klienta. Bank ma swoją siedzibę we Wrocławiu.
|
MERITUMBANK-czy ktoś coś wie |
MERITUMBANK-czy ktoś coś wie
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Banki, lokaty, kredyty
‹ Banki
Autor
Wiadomość
Witam,
Czy ktoś coś wie na temat MeritumBanku. Może ktoś zna ofertę tego banku, czy oferty tego banku są w miarę dogodne dla klienta. Bank ma swoją siedzibę we Wrocławiu.
MeritumBank posiada corazlepszą ofertę dla firm z sektora Micro i MSP, nie wiem jaka jest oferta dla osób fizycznych, ponieważ współpracuję z nimi w przypadku firm. Jedyny minus, że obsługują wyłącznie OF prowadzące działalność, żadnych spółek. Pisz na prv jeśli potrzebujesz jakiejś porady bądź kredytu.
Meritumbank ma dobrą ofertę zarówno dla z osób fizycznych jak i firm. Ostatnio oferta dla osób z DG jest naprawdę bardzo dobra
też uważam,że mają coraz szerszą i dobrą oferte, koleżanka korzysta i jest zadowolona.
Wporwadzili nie dawno plan budżetu domowego dla swoich klientów - bardzo fajna sprawa, czekam, kiedy mój bank tez będzie miał taka usługę.
Apropos najnowszej oferty Meritum Banku, to o czym pisze kolega wyżej, innowacyjny produkt, dzięki któremu można analizować swoje wydatki. znalazłem na stronie Alert Finansowy
Przeczytaj również posty podobne do tematu "MERITUMBANK-czy ktoś coś wie": - Może ktoś pomoże?Może ktoś doradzi? - czy ktos wie... - Zna ktoś? - czy ktos wie - Czy ktoś mi pomoże ?
• Strona 1 z 1
|
|