Do domeryk....cyt: "Cenny moim zdaniem powinny być nieco niższe lub takie same aby zaistnieć wypromować swój sprzedawany produkt należy w tym wypadku dodać jakieś chwyty marketingowe typu u nas kupisz 10% taniej niż u konkurencji albo obniżamy cenny promocyjne"
Wiesz, kiedys gdzieś w inter na stronach poświeconych właśnie róznym formom przyciągania klientów do siebie, wyczytałam, ze obnizanie ceny to pierwszy krok do upadłości. To mnie zadziwilo, bo większości firm obniza własnie ceny ale prosperuje, ale z czasem przyznałam racje tej osobie. Ja osobiście nie mam niskich cen w sklepie. Własnie próbowalam nawiązać rozmowę, aby ludzie wymienili się swoimi pomyslami co robią aby ich firma była najlepsza...
Ale napewno masz racje co do obsługi, tzn podzielam twoje zdanie....obsługa to wg mnie 3/4 sukcesu, nawet jeśli towar czy usługa duzo tańsza od innych to zapewne klient pójdzie tam gdzie bedzie czuł sie najwazniejszy i mile obsłużony...Ludzi lubią czuc sie dobrze, nawet dokonując zakupów lub zamawiając usługę
Pozdrawiam