|
Międzynarodowy przewóz osób BUS 20 osób |
Międzynarodowy przewóz osób BUS 20 osób
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam. Chciałbym kupić Mercedesa Sprintera 519 cdi autobus 19+1. Mam pytanie , gdzie mogę nawiązać stałą współprace na przewóz osób , czy może w biurach podróży , może jakaś spedycja ? Za odpowiedź z góry dziekuje. Pozdrawiam.
najlepiej ogloszenia w prasie
daja na takie cos dofinansowanie z urzedu?
A na to koncesje trzeba mieć czy inny kaganiec babilonskiego ITD!
Na wesela się zatrudnij, kup starszego sprinta nie 316, a 311 np czy lt i kup lincolna czy inna limuzynę. Masz zestaw bus na gości spod kościoła i limuzyna dla zapylonej pary :) edit: co ja widzę, bo niedoczytałem... MIEDZYNARODOWY PRZEWOZ OSOB na krzesełkach mieszczących 3/4 przeciętnej dupy biednego studenta HAHAHAHAHAHAHA Te czasy już się skończyły!Kto będzie się tłukł takim busikiem? Drużyna harcerska na biwak do Bułgarii?
certyfikat kompetencji zawodowych trzeba wyrobić i to się robi nie w TID tylko w ITS (instytut transporty samochodowego), lub ewentualnie musisz zatrudnić osobe która taki certyfikat posiada :)
no i licenje na przewoz osób
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Międzynarodowy przewóz osób BUS 20 osób": - Międzynarodowy przewóz osób - Przewoz miedzynarodowy - Transport osób międzynarodowy - Przewóz osób - przewóz osób- Bus
• Strona 1 z 1
|
|